Francezii de la Renault merg în ţară să caute 120 de ingineri

0

– Grupul Renault România, care are în prezent peste 17.500 de angajati, caută 120 de ingineri pentru a-i angaja în centrele de la Mioveni, Titu şi Piteşti, prin intermediul unei campanii de recrutare desfăşurate în această lună la Iaşi.

„Aceasta este prima campanie de recrutare de asemenea anvergură organizată la nivel de grup, prin care anun­ţăm posturi disponibile la Renault Technologie Roumanie (la Bucuresti şi la Centrul Tehnic de la Titu), la Uzinele Dacia de la Mioveni şi la Matriţe Dacia (Piteşti). La forumul de recrutare de la Iaşi, grupul va fi prezent cu 120 de posturi disponibile în domeniul ingineriei„, au spus reprezentanţii Renault, grup cu afaceri cumulate de aproape 4 mld. euro.

În descrierea profilului candidatului căutat de Renault se precizează că se caută absolvenţi de facultăţi tehnice, cu experienţă profesională de cel puţin doi ani, cunoscători de limbi străine precum engleza, franceza sau rusa. Candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe de utilizare a calculatorului (Microsoft Office) şi a programului de proiectare Catia V5. Salariile inginerilor în cadrul Grupului Renault în România sunt cuprinse între 600 şi 800 de euro, potrivit unor informaţii din piaţă, relatează ZF.ro.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.