EUR
4,76 RON
(-0.05%)
USD
4,20 RON
(-0.13%)
GBP
5,47 RON
(+0.13%)
CHF
4,20 RON
(-0.15%)
AUD
2,99 RON
(-0.56%)
CAD
3,18 RON
(-0.06%)
BGN
2,43 RON
(-0.04%)
RUB
0,06 RON
(-0.29%)
ZAR
0,30 RON
(-0.29%)
BRL
1,12 RON
(-0.79%)
CNY
0,63 RON
(-0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.17%)

2.000 de turişti kuweitieni pe an ar putea practica turismul de sănătate la Băile Felix

0
Un proiect pentru efectuarea tratamentelor de recuperare pentru pacienţii Spitalului Alorf din Kuweit în unităţi turistice specializate din staţiunea balneară Băile Felix se derulează, în acest an, în România, ţinta proiectului vizând atragerea a 2.000 de turişti pe an, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

Spitalul Alorf a derulat o campanie de promovare în Kuweit a ‘tratamentelor miraculoase’ de la Băile Felix, tipărind 500.000 de pliante de prezentare a staţiunii româneşti, distribuite împreună cu principalele ziare de limbă arabă din Kuweit. În paralel cu această acţiune, staţiunea balneară românească a fost promovată în presa scrisă şi la televiziunile locale şi naţionale din Kuweit.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi ministrul Sănătăţii din Kuweit s-au întâlnit, joi, cu reprezentanţii unui spitalului privat din Kuweit care dezvoltă proiectul de turism de sănătate în România.

Directorul spitalului, doctorul Mansour Alorf, le-a declarat oficialilor români că este extrem de mulţumit de colaborarea unităţii medicale din Kuweit cu universităţi de profil româneşti, cu medicii români, cu operatorii de turism din staţiunea balneară Băile Felix şi că gradul înalt de satisfacţie al pacienţilor care s-au recuperat deja în România oferă perspectiva extinderii acestei colaborări.

De asemenea, doctorul Imad El Amin de la Spitalul Alorf a invocat atât perspectiva deschiderii unei unităţi sanitare kuweitiene de acelaşi nivel în ţara noastră, cât şi pe cea a creşterii cererii de servicii româneşti de recuperare balneară şi de geriatrie pe piaţa din Kuweit.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.