Antonescu nu crede că Traian Băsescu va numi un premier de la PDL dacă USL va câştiga alegerile

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Craiova, că dacă USL câştigă majoritatea absolută în Parlament la alegerile generale de anul viitor, iar în aceste condiţii Traian Băsescu va numi un premier de la PDL, aceasta va fi ultima numire din viaţa sa politcă.

În context, Antonescu a spus că nu crede că Băsescu va numi un premier de la PDL, pentru că nimeni nu doreşte să fie suspendat, ‘şi cu atât mai puţin Traian Băsescu, care va fi preocupat să aibă o viaţă liniştită după acest mandat’.

Citeste si:  Deloitte România: Este nevoie de un Fond de Garantare pentru a stimula dezvoltatorii de proiecte

‘Dacă USL câştigă majoritatea absolută în Parlament la alegerile generale de anul viitor, eu cred că Traian Băsescu va numi un premier pe care i-l vom comunica noi în urma consultărilor. Nu cred că va numi un premier PDL, pentru că atunci ar fi ultima numire din viaţa sa politică.

Şi când spun acest lucru mă gândesc la faptul că nimeni, şi cu atât mai puţin Traian Băsescu, nu doreşte să fie suspendat şi cred că, din acel moment, dacă nu de pe acum, preocuparea principală a domnului Traian Băsescu va fi cum să aibă o viaţă liniştită după ce pleacă din acest mandat’, a spus Antonescu.

Citeste si:  Mitrea susţine că debarcarea lui Năstase şi suspendarea lui Băsescu ar fi dus la înfrângerea PSD
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata