Bercea Mondial rămâne în arest preventiv

Magistraţii Tribunalului Olt au decis joi prelungirea măsurii arestării preventive pentru Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, şi au respins solicitarea avocaţilor lui Bercea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu obligarea de a nu părăsi localitatea, după ce, la anterioarele termene de judecată Tribunalul Olt admisese solicitările lui Sandu Anghel de înlocuire a arestului preventiv cu interdicţia de a părăsi localitatea.

Sandu Anghel a fost arestat pe 20 februarie într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes.

Bercea Mondial a cerut, în repetate rânduri, să fie eliberat sub control judiciar, dar prima dată când magistraţii au considerat că poate fi cercertat în libertate a fost la finele lunii august, când Tribunalul Olt a dat o sentinţă de înlocuire a măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea.

Sandu Anghel a rămas în arest pentru că procurorii au făcut recurs la Curtea de Apel Craiova iar demersul lor a fost admis de instanţa doljeană. Şi la termenul de judecată din septembrie magistraţii Tribunalului Olt au hotărât că Bercea poate fi cercetat în libertate dar încă odată, Curtea de Apel Craiova a admis recursul formulat de procurori şi Sandu Anghel a rămas în arest.

El mai este cercetat, în prezent, în alte şase dosare penale, iar membrii familiei sale au fost cercetaţi de poliţiştii din judeţul Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120 de dosare penale.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.