EUR
4,76 RON
(-0.05%)
USD
4,20 RON
(-0.13%)
GBP
5,47 RON
(+0.13%)
CHF
4,20 RON
(-0.15%)
AUD
2,99 RON
(-0.56%)
CAD
3,18 RON
(-0.06%)
BGN
2,43 RON
(-0.04%)
RUB
0,06 RON
(-0.29%)
ZAR
0,30 RON
(-0.29%)
BRL
1,12 RON
(-0.79%)
CNY
0,63 RON
(-0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.17%)

Parchet: Accidentul de la Timişul de Sus s-a produs în urma neadaptării vitezei de către Şerban Huidu

2
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au stabilit că accidentul produs de Şerban Huidu s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud), iar maşina realizatorului tv a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus.

‘Precizăm că, din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că, la data de 16.10.2011, în timp ce se deplasa pe DN 1, în dreptul km. 149 din direcţia Predeal spre Braşov, aflat la volanul unui autoturism, învinuitul, în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul ocupanţilor autoturismului Logan’, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

În dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime, stabilindu-se că moartea a fost violentă, fiind cauzată de hemoragii interne şi externe, consecutive, în principal, din cauza rupturilor de organe interne.

În perioada următoare, urmează a fi stabilite obiectivele pentru efectuarea expertizei tehnice auto. Procurorii arată că, având în vedere că aceasta presupune citarea tuturor părţilor (inclusiv a aparţinătorilor victimelor), în cursul săptămânii viitoare va fi posibilă stabilirea obiectivelor în vederea efectuării expertizei.

În timpul audierilor de vineri de la sediul Parchetului din Braşov, Şerban Huidu a precizat că va depune la dosarul cauzei actele medicale, care atestă că era apt de conducere, după ce în prealabil vor fi traduse, având în vedere că acestea provin de la unităţi medicale din străinătate.

loading...

Citește și
2 Comentarii
  1. dan spune

    Acum timpul nu-l putem intoarce ,dar era clar ca vrea sa depaseasca,pt ca o asemenea masina nu iesea in decor datorita conditilor meteo dar e scuza cea mai buna in proces.

  2. nelu spune

    s au distrus mai multe familii,din motivul ca medicii nu au facut adresa catre politie sa i se ridice permisul imediat dupa accidentul suferit in Austria (se vede cu ochiul liber ca nu este refacut la creier)
    in regulament scrie negru pe alb ca daca esti trecut pe contrasens indiferent de dunga (intrerupta si mai ales continua)esti vinovat , dar cu politia,parchet si maI ales justitie care sunt corupte la maxim o sa vedem ca Huidu nu face nici o zi puscarie…nu mai zic de medicul ce era obligat de lege sa faca adresa la politie , si daca s a facut nici politistul care nu a pus in executare retinerea permisului nu va fi macar sanctionat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.