Realizatorul tv Şerban Huidu, audiat de procurori în cazul accidentului de la Timişul de Sus

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov i-au adus oficial la cunoştinţă, vineri dimineaţă (21 octombrie), realizatorului tv Şerban Huidu învinuirile în cazul accidentului de circulaţie produs la sfârşitul săptămânii trecute.

Şerban Huidu a fost prezent la Parchetul Braşov pentru aproximativ două ore. Realizatorul tv nu a făcut declaraţii jurnaliştilor prezenţi la faţa locului nici la sosire şi nici la plecarea de la Parchetul Braşov.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a început, marţi, urmărirea penală a realizatorului tv pentru uciderea din culpă a trei persoane în accidentul produs la Timişul de Sus.

Procurorii au stabilit că, la data de 16 octombrie 2011, în timp ce se deplasa pe DN 1, în dreptul km. 149 din direcţia Predeal spre Braşov, aflat la volanul unui autoturism, Şerban Huidu, în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul ocupanţilor autoturismului Logan.

În dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime, stabilindu-se că moartea a fost violentă, fiind cauzată de hemoragii interne şi externe, consecutive, în principal, din cauza rupturilor de organe interne.

La dosar au fost depuse şi rapoartele de expertiză medico-legală întocmite pentru celelalte persoane implicate în accident, stabilindu-se că cei doi minori au suferit leziuni ce necesită pentru vindecare sub 10 zile de îngrijiri medicale (fapt ce nu atrage răspunderea penală), iar celelalte două pasagere ale autoturismului au avut leziuni ce necesită pentru vindecare sub 60 de zile de îngrijiri medicale, precizând că nu formulează plângere prealabilă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.