Traian Igaş: Statutul poliţistului în momentul de faţă îi protejează pe cei care încalcă legea

Ministrul Administraţiei şi Internelor (MAI) din România, Traian Igaş, a declarat joi, în timpul unei vizite în vama Leuşeni din Republica Moldova, că ministerul lucrează la un proiect în ceea ce priveşte modificarea statutului poliţistului, astfel încât persoanele care au încălcat legea să poată fi excluse din structurile MAI.

”Nu este corect ceea ce se întâmplă, dar avem o legislaţie pe care trebuie să o respectăm şi aici vorbim de statutul poliţistului care în momentul de faţă îi protejează chiar şi pe cei care încalcă legea. Avem un proiect în acest sens şi statutul poliţistului va fi modificat în această toamnă. Urmează să promovăm această modificare în Guvern”, a declarat Traian Igaş.

Ministrul Traian Igaş a fost prezent joi, în localitatea Leuşeni din Republica Moldova, la semnarea Protocolului de donaţie a patru echipamente de mobilitate terestră şi navală în valoare de circa 100.000 de euro.

Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova a primit din parte omologilor români două autovehicule de teren şi două ambarcaţiuni de intervenţie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.