Victor Ponta: Adrian Năstase va coordona filiala PSD Giurgiu; Dragnea – şeful campaniei electorale

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, va coordona filiala PSD Giurgiu, a anunţat, joi seara, preşedintele partidului, Victor Ponta.

Decizia a fost luată în unanimitate de Comitetul Executiv Naţional al PSD, potrivit unor surse participante la şedinţa de joi seara.

„Am luat măsuri organizatorice: la Neamţ domnul coordonator, domnul Ioan Chelaru, la Giurgiu domnul Năstase în perioada următoare, care ne va face propuneri, la cele şase sectoare din Bucureşti şase vicepreşedinţi ai partidului – Titus Corlăţean, Rodica Nassar, Robert Negoiţă, Corina Creţu, Marian Vanghelie la sectorul 5 şi doamna Ecaterina Andronescu la sectorul 6”, a declarat Victor Ponta.

Potrivit acestuia, social-democraţii vor lua în continuare „multe” măsuri organizatorice.

„Partea substanţială a acestui CExN a fost sistemul de organizare a campaniei propus de secretarul general, domnul Dragnea, care a şi fost adoptat şi, bineînţeles, desemnarea oficială a secretarului general ca principal responsabil al campaniei noastre electorale. Este şeful de campanie electorală şi responsabil pentru toată organizarea noastră de anul viitor”, a precizat Ponta.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.