Cristian Diaconescu (UNPR): Niciodată Victor Ponta nu va fi premier

Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Cristian Diaconescu şi-a manifestat, sâmbătă, la Iaşi, convingerea că liderul PSD, Victor Ponta, nu va ajunge ”niciodată” premier.

”Am citit o ştire că la o reuniune a unui partid politic. Domnul Crin Antonescu a spus că vor câştiga alegerile şi că premier va fi Victor Ponta. Vrea să spun că, în legătură cu câştigarea alegerilor, vom mai discuta, dar niciodată Ponta nu va fi premier”, a afirmat Diaconescu.

El a subliniat că declaraţiile sale nu sunt făcute ”dintr-o perspectivă rea politică”, ci ”pornind de la o realitate de fapt”.

”Un partid politic care nu este în stare să-şi sacrifice mesajul şi chiar încrederea cetăţenilor într-o perioadă determinată de timp, pentru a obţine un scor politic bun în dauna nivelului de trai al unei ţări, nu merită nici măcar să stea pe scena politică”, a precizat Diaconescu.

Liderul UNPR crede că Victor Ponta nu va avea susţinerea partidelor care compun Uniunea Social Liberală.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă, la Consiliul Naţional al PSD, că este convins că USL va câştiga alegerile, afirmând că ştie cum îl cheamă pe viitorul premier.

„Ştiu cum îl cheamă pe viitorul premier: îl cheamă Victor Ponta”, a spus Crin Antonescu de la tribuna Consiliului Naţional al PSD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.