Emil Boc, după întâlnirea cu şeful statului: Prudenţă maximă într-un context economic dificil

Mesajul de bază reieşit în urma întâlnirii de luni de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu este acela al unei prudenţe maxime într-un context economic dificil, a declarat premierul Emil Boc, înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional al PDL.

Emil Boc a spus că la întâlnirea cu şeful statului au mai participat guvernatorul Băncii Naţionale şi miniştrii cu responsabilităţi pe componenta absorbţiei fondurilor europene şi pe cea economică.

„Mesajul de bază este acela al unei prudenţe maxime într-un context internaţional extrem de dificil, context economic dificil care din nefericire afectează şi România” a declarat primul-ministru.

Boc a menţionat că principalele teme de discuţie au vizat perspectivele economice interne şi internaţionale în baza concluziilor reuniunii de duminică a Consiliului European, absorbţia fondurilor europene şi pregătirea pentru discuţiile cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale, care începe marţi la Bucureşti misiunea comună de evaluare acordului stand-by de tip preventiv.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.