Consiliul Bursei a decis admiterea la tranzacţionare a acţiunilor Electromagnetica Bucureşti

0
Consiliului Bursei de Valori Bucureşti a decis, miercuri, aprobarea admiterii la tranzacţionare, pe piaţa reglementată administrată de SC Bursa de Valori Bucureşti SA – Sectorul Titluri de Capital – Categoria 1 acţiuni – a acţiunilor emise de Electromagnetica SA Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Bursei, Consiliul Bursei a mai hotărât aprobarea introducerii la tranzacţionare, în baza Avizului Consultativ favorabil al Comisiei de Admitere la Tranzacţionare, pe sistemul alternativ de tranzacţionare ATS administrat de SC Bursa de Valori Bucureşti SA – Secţiunea valori mobiliare admise la tranzacţionare şi pe o piaţă reglementată (tranzacţionate, dar nelistate pe ATS), a acţiunilor emise de Christian Dior, Danone, Heineken şi L’oreal.

Acţiunile celor patru emitenţi beneficiază de serviciul de Market Making furnizat de SSIF Tradeville. Data începerii tranzacţionării acestor acţiuni va fi comunicată ulterior.

Conform parametrilor stabiliţi de Consiliul Bursei, în cazul celor patru emitenţi volumul minim corespunzător ofertei ferme de cumpărare şi de vânzare va fi de 100 contracte, iar spread-ul maxim sau diferenţa dintre preţurile de cumpărare şi de vânzare afişate de Market Maker va fi de 2%.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.