EUR
4,84 RON
(0%)
USD
4,30 RON
(0%)
GBP
5,37 RON
(0%)
CHF
4,55 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(0%)
BYN
1,76 RON
(0%)
CAD
3,17 RON
(+0.2%)
RSD
0,04 RON
(0%)
AUD
2,99 RON
(0%)
JPY
0,04 RON
(0%)
CZK
0,18 RON
(-0%)
INR
0,06 RON
(0%)

COSR suplimentează primele olimpice

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a anunţat că va suplimenta sprijinul financiar pe care îl oferă unor componenţi ai lotului olimpic, graţie contractelor de sponsorizare pe care le-a semnat recent.

Într-un comunicat dat publicităţii joi, COSR precizează primii beneficiari ai acestei suplimentări vor fi sportivii echipajului de canoe dublu şi sportivele echipelor feminine de spadă, judo şi tenis de masă, precum şi antrenorii acestora.

„Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) are satisfacţia de a anunţa că, în urma perfectării a două noi contracte de sponsorizare, se află în situaţia de a putea creşte sprijinul financiar pe care îl oferă unor componenţi ai lotului olimpic. Primii beneficiari sunt sportivii echipajului de canoe dublu şi sportivele echipelor feminine de spadă, judo şi tenis de masă, precum şi componentii colectivelor tehnice ale acestora.

COSR îşi menţine dorinţa de a creşte cuantumul financiar şi pentru alţi sportivi din Polul de excelenţă olimpic şi speră ca rezultatele premergătoare Jocurilor Olimpice de la Londra să permită acest lucru”, se arată în comunicat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata