Film despre viaţa actriţei Grace Kelly, prinţesă de Monaco

Studiourile Europacorp ar urma să producă un film despre viaţa actriţei Grace Kelly, prinţesă de Monaco. Interpreţii principali ar fi Aaron Eckhart şi Olga Kurylenko, informează news-de-stars.com.

Actriţa Grace Kelly, care a devenit prinţesă de Monaco prin căsătoria cu prinţul Rainier al III-lea în 1956, va fi subiectul unui film. Producătorul Pierre-Ange Le Pogam (Europacorp) ar fi pe punctul de a lansa un proiect de anvergură care să povestească viaţa actriţei şi apariţiile ei în mediile politice ale vremii. El ar dori ca filmul să fie la fel de incitant ca ‘Discursul unui rege’ al lui Tom Hooper.

Ascensiunea lui Grace Kelly are într-adevăr toate ingredientele necesare unui film. După ce a turnat mai multe filme în regia lui Alfred Hitchcock, Grace Kelly s-a căsătorit cu prinţul Rainier de Monaco, devenind un simbol al principatului. Ca actriţă, ea a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol feminin în ‘The Countrygirl’.

Filmul care se va turna va povesti viaţa prinţesei care a avut trei copii şi care a murit apoi într-un accident de maşină în 1982. În el ar mai putea fi vorba şi despre criza cu Franţa din 1962, la rezolvarea căreia prinţesa a dat o mână de ajutor.

Arash Amel a lucrat deja la scenariu, iar Aaron Eckhart şi Olga Kurylenko urmează să deţină rolurile principale. Se caută încă un regizor şi găsirea lui n-ar trebui să dureze prea mult, ţinând seama de potenţialul poveştii, încheie news-de-stars.com.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.