A dat ciocolata elveţiană pe porcii de Dorneşti

– Elveţianul Konrad Hafner (46 de ani), fost director la Heidi România, şi-a vândut acţiunile la societate şi s-a mutat într-un sat din Bucovina, unde creşte animale şi face suc de mere. Sunt oameni pentru care banii şi succesul în afaceri nu înseamnă totul.

Konrad Hafner (46 de ani), fondator şi fost acţionar al Heidi Chocolate România, demonstrează acest lucru cu prisosinţă într-un sat din judeţul Suceava, acolo unde s-a mutat împreună cu soţia şi cu cele trei fete. Elveţianul a schimbat mirosul dulce-amărui al cremelor de ciocolată cu cel de balegă, şi sunetul maşinilor de lux cu guiţatul porcilor. Dar asta nu-l deranjează câtuşi de puţin.

Citeste si:  OVI - WESTEURO SRL - notificare privind deschiderea procedurii de insolvenţă

Konrad Hafner s-a mutat la Dorneşti, în vara anului 2009, la scurt timp după ce şi-a vândut acţiunile de la fabrica de ciocolată Heidi. Nu regretă nicio clipă alegerea făcută şi crede că secretul în viaţă este de a deschide doar uşile deschise de Dumnezeu, nu şi pe cele închise. Este filosofia de viaţă care l-a ajutat să reuşească într-o ţară străină şi într-un loc pe care mulţi îl părăsesc pentru a munci în Occident.

Imediat ce s-a mutat cu tot cu familie în satul din Bucovina, fostul acţionar al Heidi România a încercat să vadă cum poate să dezvolte o afacere. Aşa a aflat de nemulţumirile sătenilor, care se plângeau că primesc prea puţini bani pentru kilogramul de carne de porc, adică în jur de un euro.Continuarea în Adevărul

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close