Marele corupt a fost dezvăluit naţiunii!

Gata, domnule, de ieri, ţara asta, mai bine zis democraţia originală de aici a scăpat de stigmatul de corupţie endemică fără corupţi!

Suntem mândri de acest statut, că nu ne mai poate spune UE sau America sau invazia extraterestră ce stă să se prăvale asupra Pământului că nu pedepsim cum se cuvine pe cei care sug sângele poporului. Putem, dar, purta ecusonul de ţară echilibrată, unde se trăieşte în respectul dreptăţii sociale, al moralei creştine, al purităţii sufletului, al justiţiei democratice, căci Agenţia Naţională de Integritate l-a dat pe mâna Parchetului General pe cel care a murdărit cu necinstea sa imaginea imaculată de senator al României.

Avem, stimabililor, un mare corupt pe care organele statului l-au deferit instanţelor de judecată. El trebuie sfârtecat de viu şi aruncat pe străzile Capitalei bucată cu bucată, să vază alegătoriul ce păţesc cei care-şi bat joc de încrederea populară.

Şi iată-l, doamnelor şi domnilor, luminat din plin de reflectoare, coruptul corupţilor, cel care ne face ţara de ruşine, unicul ticălos din cauza căruia suferim acum cu toţii, căci el şi numai el e vinovat că ţara asta a ajuns o ruină,  actorul şi membrul Senatului României, Mirceaaa Diaconuuuuu!

Priviţi-i, vă rog, încrâncenarea din ochi, omul acesta e un pericol real pentru integritatea morală a acestui colţ de rai şi o pată neagră pe frontispiciul Parlamentului. Huliţi-l, fluieraţi-l, aruncaţi în el cu roşii stricate şi ouă clocite, să se înveţe minte! În lanţuri şi la stâlpul infamiei cu el, lapidaţi-l!

Mi se face pur şi simplu greaţă să văd cum valori autentice ale românilor sunt terfelite şi mânjite cu lături, că asupra lor se proiectează, la cel mai mic pas la “ofsaid”, tot dezastrul integrităţii morale, toată decadenţa infectă instalată în cele mai importante funcţii de conducere la nivel naţional, toată duhoarea şi pestilenţa răului esenţial care pare a fi pus stăpânire pe ţară, suflul fetid al întregii şoricărimi ce roade România de la rădăcină.

Căci anchetarea de către justiţie, şi încă la un nivel atât de înalt, a unei figuri arhicunoscute, pentru fapte care pot constitui abateri – chiar dacă nu grave – de la lege, e pe de o parte un semnal pentru naivi că Puterea e dispusă să se ocupe de corupţie şi să pedepsească vinovaţii de acest gen de încălcări ale legii, iar pe de altă parte face ca publicul să-l asimileze pe cel luat în vizor cu un spectru mult mai larg de fapte reprobabile.

Ei, dar lucrurile acestea sunt, bineînţeles, cunoscute până în cel mai mic detaliu de specialiştii în contralovituri politice murdare. În stadiul neanderthalian al sistemului politic românesc, puterea slujeşte, între altele, şi în accesul mult mai facil la mijloacele de a-ţi lovi adversarul acolo unde-i vine bine voinicului.

Ai deschis pliscul împotriva noastră? Nu contează dacă ai făcut vreodată ceva pentru ţara asta. Nici chiar faptul că poate ai făcut cu adevărat mult. Şi nici că eşti o legendă vie, o stea pe firmamentul marilor români. Chiar giuvaer de-ai fi, cu prima ocazie ţi-o furi de nu te vezi. Asta a ajuns patria noastră mumă. Aici au adus-o cei care chipurile îi cârmuiesc destinul.

Dacă stăm puţin să chibzuim, încercând să vedem dincolo de steagul dreptăţii care ni se flutură în nas, ne putem aminti că actorul şi senatorul Mircea Diaconu devenise cam prea vocal în ultimul an de zile, protestele domniei sale făcându-se din ce în ce mai des auzite pe la televiziuni şi redate pe larg în presa scrisă şi pe internet.

El a luat atitudine împotriva deciziei şefului ANAF de a-i obliga pe ziarişti şi artişti să plătească TVA pe ultimii 5 ani, a protestat împotriva desfiinţării spitalelor şi a diminuării numărului de şcoli din România.

Actorul a afirmat răspicat că preferă să dispară decât să se umilească stând la coadă să dea bani statului. A greşit, luându-se de perciuni cu Puterea, s-a transformat în ţintă. Însă, în opinia mea, cea mai mare eroare pe care a săvârşit-o maestrul Mircea Diaconu a fost intrarea în politică.

Sunt convins că a făcut-o cu bune intenţii, intenţionând poate să mai îndrepte câte ceva din nemernicia sistemului şi nu din dragostea neţărmurită de avantaje materiale, dar la fel de convins sunt că era mai bine să se apuce de păscut gâşte decât să-şi murdărească numele asociindu-se unui domeniu de activitate atât de rău văzut de populaţie, coborând de pe piedestalul artei autentice româneşti în haznaua luptelor intestine şi a unor indivizi lipsiţi de scrupule şi puşi numai pe căpătuială.

Pe scurt, Mircea Diaconu poate fi învinuit, în cel mai rău caz, de o posibilă lipsă de coloană verticală, de un conflict de interese, nu de jigodismul şi foametea celor care au distrus deliberat economia, au furat şi au devalizat, uneori cu legea în mână, realizări de sute de milioane de dolari, nici de netrebnicia celor care au distrus integral o flotă comercială din care sigur că ceva se mai putea folosi fără probleme sau a celor care au falimentat întreprinderi care nu aveau cum să dea faliment în mod natural, având piaţă de desfacere garantată. Totul în şleahtă.

Eu nu-l văd pe actorul Mircea Diaconu înfrăţindu-se cu astfel de indivizi. Eu, unul, nu. Alţii însă, da.

Constat, cu amar, că tendinţa comentariilor pe marginea articolelor din presa online este de a aproba şi chiar a participa la împroşcarea cu noroi a celui care poate de multe ori i-a încântat pe autori cu evoluţiile sale de pe micul şi marele ecran.

Pentru ei nu contează nici faptul că acest om are contribuţii de netăgăduit în afirmarea României în conştiinţa mondială, căci teatrul Nottara n-a jucat şi n-a fost aplaudat numai în ţară, iar filmele la realizarea cărora şi-a pus amprenta şi maestrul Diaconu n-au rulat numai în cinematografe româneşti. Iată cât de eficient e sistemul de contraatac politic, de factură securistico-manipulatoare şi administrat ştiinţific de cadre de nădejde, asociat cu cel al spălării creierelor cu televizorul. N-ai grijă, mândră Românie, te scăpăm noi de corupţi!

Ion SCUTARU

Citește și
30 Comentarii
 1. gigi spune

  Mircea Diaconu e o valoare nationala????
  Asta (Diaconu) e un lingau si profitor exact ca toti politicienii Romaniei!!

 2. Tudor spune

  Vai cata ironie, cat sarcasm iefin in articol. Diaconu e o nulitate, care face abuz in serviciu si draga doamne vrea sa fie iertat sau sa se treaca cu vederea ca e mare vedeta. Cine v-a platit sa scrieti acest aricol de tot rasul?

 3. Petre Nicolae spune

  Nu a greşit deloc noi am greşit pentru ca nu ne am asumat rolul de membri activi ai societăţii

 4. felix pop spune

  Bravo Scutaru, ce multa dreptate ai. Pacat ca nu toata lumea recunoaste acest lucru, pacat ca nu se face nimic pentru a opri acest dezastru.

 5. Dan spune

  Interesant cum au intrat in politica cantareti, moderatori TV, regizori etc. Plus o gramada de neica-nimeni care au „dat bine” in nu stiu ce oras. Si acesti „politicieni” fara absolut nici o pregatire ii punem fata in fata cu politicieni din alte tari sa negocieze… Pai n-au nicio sansa! Si Romania pierde mereu! Ar cam fi cazul sa ne construim o clasa politica instruita. Cu amatori nu vom putea niciodata sa jucam la profesionisti!

 6. Romeo Iulian CIOCANEA spune

  Him ?! Ca nu asta-i marea coruptie este evident. Ca de vre-o 20 de ani incoace se tot duc batalii si vendete politice si asta este certamente starea de normalitatea la noi in Republica Linistita Romania.
  Dar sa incerci sa te agati precum inecatul de un pai scotind in evidenta marile merite si aporturi aduse intr-un domeniu sau altul la propasirea tarii folosindu-le ca pe o circumstanta atenuanta, asta-i si mai gogonata. In esenta acest articol dovedeste clar gradul de decadere morala a societatii noastre. Nu incerc sa va povestesc ce au patit fetele unui preseedinte american cind au fost surprinse de catre o patrula de politie americana intr-un bar bind bere cu putin inainte de a implini virsta majoratului caci oricum voi fi luat in deridere si improscat cu noroi.
  Va spun insa cu convingerea ferma ca intr-o tara cu adevarat democratica in care domnia legii este suverana, inclusiv seful statului (indiferent care ar fi el ) trebuie sa raspunda pentru faptele lui savirsite impotriva legilor si a constitutiei tarii la acel moment.
  De altfel, la noi construirea noii societati de dupa acel singeros Decembrie ’89 a plecat din start de la premisa ca membrii parlamentului trebuie sa fie foarte bine remunerati ca sa nu se lase corupti. Va mai aduceti aminte acea sedinta de CPUN ? Adicatelea, pe intelesul tuturor noi cetatenii acestei tari (electoratul care va sa zica) trimitem prin votul nostru in parlamentul tarii oameni corupti sau cel putin susceptibili a avea aceasta meteahna. Stiti care este vina noastra pentru aceasta stare de lucruri ? Ne lasam cu buna stiinta pe mina celor care cu fel de fel de tertipuri si smecherii editorialiste ne spala creierele si constiintele transformindu-ne intrun fel de masini cu comanda programata. Programata de cei ce doresc sa ne transforme gindirea in si pentru interesul lor propriu si de grup. PUNCT .

 7. mitica spune

  domnul diaconu e un actor foarte , foarte bun iar arta de talmacire a cuvintelor in a orandui idei e ceva ce oameni hidosi precum gigi si Tudor nu o inteleg…..ca sa ajungi la aceasta apocalipsa si sa-l invinuesti pe d-l Diaconu de coruptie e ceva incredibil….. A VENIT TIMPUL SA-I SURGHIUNIM PE ASTIA DE NE OMOARA PE ZI CE TRECE(P.D.L.-ISTII LA PUTERE) SI SA-I INDEPARTAM CAT MAI MULTI PE LINGAI…..AU SUBMINAT INDEAJUNS ROMANIA SI ORA DREPTATII SE APROPIE…..SI PTR. CA IN ACESTI ANI BUNI TRECUTI CU BASESCU TRAIAN SI SMICHIRII(PRECUM ION CREANGA GRAIA IN IVAN TURBINCA) LUI AU FURAT ASFALTUL(VEZI: CASUNEANU & CO.)PROPUN CA ACESTIA IN LANTURI SA PRESTEZE ANI DE MUNCA SILNICA IN INTERESUL NATIUNII(PTR. CA BANII LOR SUNT PRIN OFFSHORURI PANA LA ELIBERAREA LOR SI NU POT FI RECUPERATI)….RUSINE A.N.I., RUSINE GUVERNANTILOR ABUZIVI, RUSINE BASESCU, RUSINE BOC, RUSINE SA-VA FIE !

 8. Pen Don Gigi spune

  Don Jiji, ai dreptate, valoare nationala e altii. Mircea Diaconu e neica nimeni pentru inaltimea ta.

 9. adrian spune

  Mircea Diaconu a fost printre putinii care au iesit sa protesteze impotriva lui Ceausescu in 21 decembrie 1989, chiar in primele ore cand majoritatea oamenilor inca se fereau sa se solidarizeze cu ‘huliganii’, a fost unul dintre cei autentici, nu KGB-isti care au organizat revolutia si nici dintre cei care au iesit cu ‘valul’ in 22-23

 10. Cineva spune

  Ba scurtule, sincer, esti un bow cu minte scurta. Daca ai fi politician sau macar economist sau ce stiu eu Mai ce sa se potriviasca cu viata politica Mai cred. Dar daca esti unu din Aia care vor numa dezbinare, vai si-amar de tine!

 11. Iona vasile spune

  Totul a depasit limita penibilului si a tot ce inseamna uman in tara asta!Toti urasc romanii!

 12. Fodor Dumitru spune

  In Romania trebuie urgent REFERENDUM pentru Monarhie altfel ajungem de 1000 de ori mai rau ca grecii.Nu mai scapam de cancerul care a cuprins tara!Fii roman si solicita REFERENDUM!

 13. Petru spune

  Nimeni, nu-i contesta valoarea maestrului, valoarea artistica am vrut sa zic, pentru ca cea politica este zero. Este un rol pe care-l joaca, exact ca un amator. Nu-i iese nimic. Nu poate sa fie decat ridicol. Vrea sa fie rau cateodata si acest rol il da peste cap. Cu moaca lui bonoma de taran simplu si asezat, nu poate sa intre in acea stare a politicianului pervers, ordinar, fara scrupule,nici minciunile nu-i ies atunci cand le spune, se inroseste tot facand grimase. Maiestre ti-ai asumat situatia in care esti. Nu te deplang pentru ca trebuie sa fii responsabil. Te-ai bagat in troaca porcilor, faci parte din sistem. Ca sa te respectam vezi-ti domnule de arta dumitale, nu esti nici pe departe politician nu ai stofa. Joci cel mai prost rol. Esti penibil tot timpul decateori apari pe post. Daca legea va considera ca este nevinovat asta e. Nimeni pe lumea asta nu este imaculat. Doar imaginea creata de altii despre noi poate arata asta in conditiile cand sunt interese si cand primeaza banul. Maestre cu tot respectul pentru ceea ce esti, adica un om de valoare a romaniei, dute acasa omule si du-ti mai departe misiunea pe care o ai , adica aceia de artist valoros si nu de politician excooc fara scrupule si ingrat. Esti tare penibil maestre

 14. Petru spune

  Iar tu mai Mitica esti un cretin veritabil, din cauza caruia lumea o duce prost.
  Trebuie sa acuzi puterea ca acest domn este suspectat de incalcarea legii doar pentru ca este un om de valoare? Ce legatura are omule. Justitia a constatat ca acest im a incalcat legea. Se va face cercetati mai mitica cretinule si se va dovedi daca e asa.
  La mine in pascani se descarca o remorca de ciment pentru casa primarului Ratoi care s-a facut casa cu ajutorul marelor firme din oras. Cand l-a intrebat pe sofer daca are acte pe ciment acesta raspunde ca si tine, adica ca un creti; Ce acte domnule, nu intelegi ca cimentul aceste este a d.lui Ratoi? Bine, bine zice reporterul totusi are acte? Tot nu intelegi raspunde cretinul, cimentul acesta este a domnuli primar, ce acte vrei sa aiba? Bineinteles ca s-a internat in spital o perioada pana s-au linistit apele, iar azi este in parlamentul tarii. Multi prosti au dreptul la opinie.Folositi prezervative cretinilor sa nu va mai inmultiti.

 15. cristian spune

  DACA ERA KGB-ist …si paote mai este…Mosad?
  CA PREA STIA MULTE LA REVOLUTIE…CEVA E IN NEREGULA SI CU EL…SE PLATESC NISTE POLITE NU DEGEABA…PANA LA URMA NICI UN ACTOR CHIAR SI POLITIC NU NE-A REPREZENTAT BINE IN ACESTI ANI…NU TREBUIE SA AI DOCTORATUL IN STIINTE ECONOMICE SA-TI DAI SEAMA CA TOTI AU FOST SI SUNT NISTE HOTI…CAND AJUNG SA CONDUCA OAMENI DE NIMIC ..NELEGIUITII MISUNA PRETUTINDENI…!!!!!!!!!!Dumnezeu ne mai poate ajuta! sa mai facem o rugaciune chiar si pentru cei care ne conduc..ca daca avem ganduri rele permanent nu au nici o sansa saraciii..se indracesc mai rau….

 16. Altcineva spune

  „Mi se face pur şi simplu greaţă să văd cum valori autentice ale românilor sunt terfelite şi mânjite cu lături” era valoare daca ramanea doar un actor. Ce cauta in parlament, ce a cautat in balcon in 89?

 17. Andrei spune

  Nimeni nu e neprihanit si nici Mircea Diaconu nu este. Dar exista o masura in toate.Daca a gresit va trebui sa plateasca, dar nu inainte de cel care a „pierdut flota”, a facut speculatii cu terenuri si case fara sa justifice provenienta banilor, a spalat bani, jigneste poporul care, din naivitate, l-a ales, maculeaza simbolurile istoriei acestei tari, comite acelasi genocid ca si idolul lui Ceausescu…..
  Nu inainte ca grupul mafiot care il sustine sa plateasca la randul lui.
  Ar trebui sa schimbam proverbul si sa curatam pestele stricat de la cap nu de la coada.
  Din pacate, tot noi avem doua proverbe care ne pierd ca natie;
  „capul plecat sabia nu-l taie” si „fereasca dumnezeu de mai rau”. Si, intotdeauna este loc de mai rau. PDL -ul, oportunistii (UNPR) si UDMR-ul ne-au aratat acest lucru.
  Si cand te gandesti ca totul sta in puterile noastre…..

 18. GIGITUDOR spune

  (gigi si tudor)doi lingai pdl-isti care spera si ei sa suga ceva de la masa jigodilor aducatoare de dezastru .Bai panaramelor aveti ceva macar in creier sa va uitati in viata voastra sa vedeti ce ati realizat?Realizarea voastra este consum de aport caloric in buda celor care va conduc si care va da dosul picioarelor sa le lingeti,si voi ca niste biete hiene hamesite de foame incercati sa va aparati stapinul adoptiv sa nu cumva sa va dea pieirii in colbul drumurilor parasite de viata ale bietei noastre tarisoare.Marsh la blidele voastre pline si incercati macar sa stati cu botul pe labele pricajite si tremuratoare de frica stapinului vostru .CU DRAG PENTRU 2 DOUA FIINTE CARE AJUNG SA SE UMILEASCA IN CEL MAI GRAD MOD DE INJOSIRE COVIRSITOARE SI SA RIDICE UMILA LOR PRIVIRE ASUPRA OMULUI CARE II SATISFACE IN MODURI DIFERITE .

 19. GIGITUDOR spune

  VALOAREA NATIONALA ESTE COANA UDREA ,BECALI,RITZI…………………………………..

 20. S.Stefan spune

  Mai, mai, ce ma mai minunez.
  De toate opiniile exprimate.
  Fie ca sunt ori nu sunt de specialitate. Eu fiscalist,ori dumnealor fiscalisti!
  Totusi, toata chestiunea aceasta cu TVA pe drepturile de autor incasate ce au depasit 35000 euro pe an, deci aproape 3000 euro pe luna, nu, nu este doar o neghiobie. A fiscului. Chiar este o gafa! Monumentala!Pentru ca toti actorii mai mai mari sau mai mici, ai nostrii, sau jurnalistii s.a.m.d. , si-au declarat veniturile prin Declaratia de venituri D.200 anual sau prin fisele fiscale etc.
  Deci se stia cat au castigat. Ce impozite au platit. Si daca sunt ori nu platitori de TVA!
  Dar nimeni, absolut nimeni din FISC nu s-a sesizat ca cei cu venituri de peste 35000 euro, ar trebui sa fie declarate platitori de TVA! Ca unora asa li se parea ca rezulta din Codul fiscal . In vigoare acum, si acum 5 ani!
  Deci, uita acum adica chiar prin 2010, parca unul Ialomiteanu, de prin Brasov s-a trezit cu aceasta solutie tampa, dar apreciata drept salvatoare pentru bugetul Romaniei!
  Culmea se potrivea de minune si cu o comanda politica data pentru reducerea la tacere a celor care nu stiu sa linga ori sa preamareasca. Puterea.
  Fiti convins in instanta , justitia, va admite toate contestatiile!
  Doar ca cei implicati probabil ca … vor tacea.
  De ce sa mai tulbure apele.
  Ce ziceti , in cadrul campaniei electorale din 2012 asemenea idei idioate cui vor aduce voturi ?!

 21. tataru spune

  Imi pare rau pentru dl Diaconu. Un mare actor a ajus sa fie terfelit in mod jenant. Nu ma pricep la politica dar am vazut toate filmele cu acest mare actor si l-am admirat. Cei care acum il murdaresc, au uitat (daca au vazut) acele filme care l-au conscrat ca un mare actor al nostru, si macar pentru asta ar trebui sa-l trateze cu respect.

 22. MARIUS spune

  Si ce daca Diaconu a iesit in strada la revolutie ? Este singurul? De unde atata valoare ca actor pe capul lui sarmanul ?
  La fel ca si colegul de breasla Victor Socaciu , nemaibagandu-i nimeni in seama au intrat in politica pt. bani . De cate ori i-ati vazut luand pozitie , sau cuvantul in sedinte ? Doar la tv realitatea sau antene . Doi LINGAI LIBIDINOSI , FARA VALOARE FARA COLOANA VERTICALA . SA VA FIE RUSINE NESAMTITILOR !
  Santeti niste pigmei , care profitati si voi pt. familia v-oastra antitalentata .

 23. Ioana spune

  Oameni buni,

  daca nu stapaniti gramatica limbii in care alegeti sa va exprimati, zau, pastrati-va parerea pentru cei carora le-o puteti spune prin viu grai. Asta daca doriti sa fiti credibili si autentici. „Vre-o”…ioi!!!

 24. superbula spune

  Mi-a placut Mircea Diaconu in filme, in teatru. De ce dracu s-a apucat si asta de politica?

 25. PeCeResoare spune

  un articol penibil. Sunt folosite 1148 cuvinte ca sa nu se spuna nimic. Un mare deserviciu adus lui Mircea Diaconu – nu cred ca avea nevoie de asa ceva. Pana la urma eu ca cititor NU AM FOST INFORMAT DE CE „Agenţia Naţională de Integritate l-a dat pe mâna Parchetului General” !!!??? Ce nu iese la socoteala? Scutaru presupune ca cititorii sunt la curent cu activitatea A.N.I.? Poate Mircea Diaconu a omorat pe cineva, pe trecerea de pietoni?! Poate a trecut strada pe rosu? Poate doreste sa candideze la presedintia Romaniei? sau acum , pt. orice imbecil care scuipa pe jos e vinovat Basescu ?

 26. ivan ovidiu spune

  Ca srtist jos palaria nu comentez .Ca senator s-a lasat prins in jocurile de culise din politica de Dimbovita si este regretabil dar intrebarea cea mare este ce putem face noi cei de rind ca sa scapam de aceasta PLAGA a coruptiei,de acest cancer care ne inconjoara si ne roade putin cite putin pe fiecare.TREBUIE GASITA SOLUTIA SA SCAPAM DE ACEST FLAGEL,SA TAIEM DE LA RADACINA RAUL CARE A DISTRUS TARISOARA ASTA!!!!!!!!

 27. hanibal spune

  cind institutiile se iau cu predilectie de cei care se iau de institutii, nu de marii talhari ai tarii (care cu siguranta „ung” unde trebuie) TREBUIE sa reactionam cu bun simt, adica sa recunoastem ca Diaconu este o figura luminoasa, ca trebuie stimat si pretuit, ca cei care se alatura „haitei” de detractori sau sunt platiti, sau au creierele spalate ! presedintele cu fetele minore amendate nu a dublat datoria nationala, intr-un mandat, ca sa-si plateasca lefegii, era respectat si respectabil, pentru ca institutile functionau, de la sine, nu la comanda !
  multumesc Ion SCUTARU, multa stima Mircea Diaconu.

 28. Larisa spune

  Tipic romanesc,
  cetatenii in loc sa-si aprecieze valorile(care au mai ramas,cu bun simt)sunt cei mai buni la improscat cu noroi,la asta se pricep cel mai bine…,din pacate.
  ASA CONDUCATOR ASA POPOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Tara asta se duce de rapa…,DAR BABA INCA SE PIAPTANA!!!!!!!!
  PT.cei care stau si comenteaza,gen Gigi si Tudor,voi ce ati facut pt.aceasta societate,ce plus valoare ati adus Romaniei,de va permiteti sa-l judecati?
  Poate ca ar trebui sa va uitati in ograda voastra mai intai.
  Eu nu judec pe nimeni,suntem oameni toti gresim.Nu sunt nici Dumnezeu nici judecator,dar vad si eu ce se intampla in tara asta,si ii apreciez pe cei ce iau atitudine impotriva sistemului (cei ca Dl.Diaconescu) nu stau pe margini,tremurand de frica.
  Daca ne raportam la cei care conduc aceasta tara(cu toata gasca lor,corupti cu acte’n regula)pai diaconescu e mic copil.
  Dar macar cei ca Dl.Diaconescu lasa ceva bun in urma lor si ne bucura si sufletele prividu-i pe ecran/filmele,piesele,etc.
  Ma intreb ce va lasa in urma acuala guvernare in frunte cu presedintele……dezastru……>praf si pulbere.CHIAR NU VA PASA DE TARA ASTA?!!!!!!!!!

 29. Petru spune

  Lariso, nu te mai caca pe tine, cu dragostea fata de Diaconu. Tu urasti ma fato, si atat. Si aceasta ura iti intuneca mintea aia slaba care nu vrea sa priceapa ca in tara asta oamenii se judeca si daca se gasesc vinovati se condamna daca nu, nu.Nu l-a arestat PDL. Este suspect pentru o incalcare a legii, nu l-a linsat nimeni ,nu la pus la zid nimeni pentru suspiciune care planaza asupra lui. Noi care comentam nu suntem persoane publice nici mari actori asa ca dam si noi tarii ce putem , nu ne putem compara cu marii artisti si nici nu suntem persoane publice si nici nu ne cere nimeni socoteala, ca nu suntem platiti din banii statului.Noi avem dreptul sa le cerem socoteala, oricat de spoiti cu aur in cur vor fisi oracat de valorosi. Noi avem acest drept pe care ni l-am castigat iar ei trebuie sa-si asume acest risc de a fi stropiti cu merda de cei pe care-i manipuleaza si-i duc cu zaharelul. Tu daca iubesti cainii nu ne oblica sa-i iubim si noi. Poate avem alergie, poate avem anumite frici din copilarie, lasane sa la maidam cate-un piceor in cur din cand in cand. Sarutarile de maini si osanalele le-am dat toate lui Ceasca. Nimeni nu este supraom, nu merita adulat si preamarit, presfintit, inaltpreaexagerat de sfant si destept. Bineinteles nu e cazul D.lui Mircea Diaconu, care sunt sigur este iubit de foarte multi oameni. Aici discutam de principii. Toti suntem egali in fata legii. Pe timpul lui ceasca popii te intrebau daca-i spuneai ca ai furat, te intrebau de unde. Raspundeai ca de la stat, te ierta pe loc spunand ca este o bagatela pacatul, si sa nu furi de la persoane.De aici ni se trage si avem o gandire atat de precara si o judecata atat de slaba cum ai tu

 30. Larisa spune

  ce vocabular de djentelmen ai mai petre,dar e de inteles frustrarea ta.. de misogin.
  Eu mi-am exprimat respectul fata de Diaconu si nu dragostea,si tu daca.. ai avea o minte mai”larga „nu mi-ai fi adresat asemenea cuvinte urate,dar atata poti atat dai,nu am pretentii de la asemenea „oameni”.
  Sunt de acord ca toti trebuie sa raspunda in fata legii,inclusiv Diaconu daca este vinovat.
  Dar se pare ca nu ai inteles ce-am vrut eu sa punctez.
  Nu ma intereseaza ce-a fost pe timpul lui Ceausescu(desi stiu istoria),nu am fost in tara si eu traiesc in prezent si nu in trecut.Educatia si gandirea mea nu este „romaneasca”(asta pt.cunostintele tale generale)
  ps.Este doar parerea unui cetatean carui ii pasa,si daca tu nu esti de aceeasi parere,asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu pietre.
  sa fii sanatos si Dumnezeu sa-ti lumineze mintea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.