Părinţii micuţului Adolf Hitler au fost decăzuţi din drepturile părinteşti

Autorităţile americane au cerut ca Adolf Hitler, un băieţel de trei ani, şi cele două surori ale lui, LoyceLynn Aryan Nation şi Honszlynn Hinler Jeannie, să fie luaţi de la domiciliul familial din New Jersey, a aflat de la poliţie Fox News.

Serviciile sociale din localitatea Holland i-au decăzut pe părinţi, Heath şi Deborah Campbell, din drepturile părinteşti şi, implicit, le-au luat custodia copiilor cu nume naziste. Tatăl urmează să se prezinte la judecătorie pentru chestiuni legate de predarea custodiei celor trei copii.

Serviciul de protecţie a copilului a refuzat să comenteze dosarul, aşa cum o cere procedura. Poliţia nu ştie care sunt acuzaţiile aduse părinţilor. Sergentul care a anunţat luarea copiilor din familie spune că urmăreşte familia de câţiva ani şi că n-a constatat niciodată nici cea mai mică urmă de violenţă asupra celor mici.

Familia Campbell a apărut pe prima pagină a ziarelor şi a iscat o mică furtună pe internet luna trecută, când un supermarket din Holland a refuzat să scrie pe tortul aniversar al băiatului ‘La mulţi ani, Adolf Hitler!’.

Chiar dacă părinţii nu şi-au maltratat copiii, un psiholog judiciar arată că a da copilului numele ‘Hitler’ poate fi considerat o maltratare infantilă. ‘Se poate reproşa părinţilor o atitudine copilărească…În acest caz, ei cred că au dat dovadă de curaj botezându-şi băiatul astfel.

Nu s-au gândit nicio clipă că progeniturile lor ar putea fi marginalizate şi privite negativ toată viaţa sau cel puţin până când vor împlini vârsta la care-şi pot schimba numele. Acest lucru este considerat un abuz parental’, spune phihologul, citat de 7sur7.be.

Din acelaşi motiv, un tribunal neo-zeelandez a retras unui cuplu custodia fetiţei lor de nouă ani pe care o botezaseră ‘Talula dansează Hula din Hawai’. Autorităţile intervin doar atunci când numele pot provoca adevărate încurcături.

Cei doi Campbell au spus că au ales numele copiilor din simplul motiv că nimeni n-ar mai îndrăzni să le aleagă. Cred că astfel au fost originali şi nu că s-ar fi referit în mod deosebit la regimul nazist.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.