EUR
4,76 RON
(+0.1%)
USD
4,20 RON
(+0.11%)
GBP
5,55 RON
(+0.19%)
CHF
4,23 RON
(+0.05%)
AUD
2,98 RON
(-0.16%)
CAD
3,13 RON
(-0.01%)
BGN
2,43 RON
(-0.04%)
RUB
0,07 RON
(-0.65%)
ZAR
0,29 RON
(-0.98%)
BRL
1,09 RON
(-1.08%)
CNY
0,63 RON
(+0.01%)
INR
0,06 RON
(-0.28%)

Circ & Variete Globus revine cu o nouă premieră

0

Cea de-a noua ediţie a Circ & Variete Globus va aduce duminică la Bucureşti, cu ocazia premierei spectacolului „Galele Circului”, elefanţi, foci, lei, cai, papagali şi poveşti noi pentru oameni mici şi mari, informează un comunicat al instituţiei .

Surpriza show-ului este „Globul morţii” – o structură din oţel în formă de sferă, în care patru tineri îndrăzneţi intră cu câte o motocicletă pe care o turează la maximum. Sfidând parcă legile fizicii, cei patru brazilieni din trupa Diorios reuşesc să se învârtească cu 80 de kilometri pe oră, deşi globul are un diametru de numai 4 metri.

Dar vor fi şi alte momente care vor ridica publicul în picioare. Ruşii Duo Papazov au pregătit un număr de precizie şi îndemânare – Tir cu arbaleta, iar artiştii Circ & Variete Globus vor intra în competiţie cu Acrobaţie Subacvatică – Trupa Corali, Tango Aerian – Trupa Smile şi Cai şi Iluzie – Mioara si Eugen.

Premiul pentru cea mai bună dresură va fi disputat de Christian Gartner (Germania) – Dresură de elefant, Anett si Filip (Italia) – Dresură de foci, Anett si Jonathan (Franţa) – Dresura de papagali, Eugen Cîrneanu (România) – Dresura de lei, Camelia Lazăr (România) – Dresura de cai, Georgiana şi Filimon Iordache (România) – Echitatie. Lupta cea mai aprigă se va da între candidaţii la Premiul Simpatia : Duo Funny si Trio Do-Re-Mi.

Spectacolul de duminică, care va începe de la ora 18,30, este un spectacol-concurs la care publicul de toate vârstele va atribui marile premii. Odată cu biletul de intrare, fiecare invitat va primi un buletin de vot care, după ce va fi completat, poate fi introdus în urnele amplasate în foyer.

„Vă propunem un spectacol ludic, plin de culoare, cu elemente acrobatice şi dresuri în premieră. Vă aşteptăm alături de noi în lumea circului să vă bucuraţi de spectacol şi să îi votaţi pe cei mai buni”, spune în comunicatul citat Brînduşa Novac, manager Circ & Variete Globus.

Gazdele celei de-a noua ediţie a Galelor Circului sunt Manuela Hărăbor / Raluca Dinulescu şi Marius Bodochi / Cosmin Şofron.

Regia, scenariul şi designul de lumini aparţin Brînduşei Novac, costumele şi coregrafia sunt semnate de Ama Butoiescu, scenografia aparţine lui Vlad Gabrielescu iar compoziţia muzicală este realizată de Daniel Alexandrescu, Radu Fornea şi Sebastian Badiu. Creatorii numerelor de circ sunt Ana Maria Radu, Bogdan Andreescu, Bogdan Boldojar, Camelia Lazăr, Daniel Postelnicu, Eugen Cîrneanu, Gabriela Vlad, George Dumitru.

Filmul aniversar „50 de ani de succes” este realizat de Brîndusa Novac, montajul aparţine lui Lucian Blaga, în timp ce filmările subacvatice au fost realizate de Florin Chiriac.
Noua producţie „Galele Circului” face parte din seria de evenimente dedicate împlinirii a 50 de ani de artă a circului în România.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.