EUR
4,76 RON
(-0.05%)
USD
4,20 RON
(-0.13%)
GBP
5,47 RON
(+0.13%)
CHF
4,20 RON
(-0.15%)
AUD
2,99 RON
(-0.56%)
CAD
3,18 RON
(-0.06%)
BGN
2,43 RON
(-0.04%)
RUB
0,06 RON
(-0.29%)
ZAR
0,30 RON
(-0.29%)
BRL
1,12 RON
(-0.79%)
CNY
0,63 RON
(-0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.17%)

Direcţia 5 a vrăjit din nou spectatorii veniţi la concertul susţinut la împlinirea a 20 de ani de la debut

0
Formaţia Direcţia 5 i-a vrăjit sâmbătă seara pe bucureştenii care au venit la concertul „Îţi mulţumesc” de la Sala Palatului, spectacol organizat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la debutul trupei în muzică.

Întâmpinaţi la venirea pe scenă cu ropote de aplauze, concertul a început pe acordurile melodiei „Lumea e a mea” de pe albumul „Impresii personale” lansat în martie 2007. „Bună seara! Bine aţi venit! Acest cântec este pentru toţi cei care care au venit aici în această seară”, a spus Cristi Enache, solistul trupei, dedicând melodia „Îţi mulţumesc”, spectatorilor.

Au urmat melodii ca „De unde vine”, „Tot ce vrei”, „Cu tine să zbor”, „Ceva” care au încins atmosfera din ce în ce mai tare, spectatorii fiind de multe ori îndemnaţi să cânte refrenul pieselor împreună cu formaţia aflată pe scenă.

Avântul publicului nu a mai putut fi oprit când în sală au răsunat primele acorduri ale piesei „Dacă ai şti”, întâmpinată cu urale şi aplauze, melodia a fost cântată la unison de Direcţia 5 şi public.

Au urmat piese ca „Eşti stilul meu”, „Povestea noastră”, „Cineva”, „O fată ca ea”, dedicată de Cristi Enache tuturor fetelor din sală, „Am nevoie de tine” interpretate la unison de public şi formaţia Direcţia 5.

Din spectacol nu au lipsit nici piese de pe cel mai nou album al trupei – „Beautiful Jazz Duets”, primul album de studio al trupei – întâmpinate, de asemenea, cu mult entuziasm de public. Toţi spectatorii au avut ocazia, la intrarea îns ala de spectacol, să achiziţioneze pe lângă cea mai nouă apariţie discografică a trupei, „Beautiful Jazz Duets”, şi albume mai vechi care, poate, le lipseau din colecţie.

La finalul show-ului trupa a fost cu greu lăsată să se retragă în culise, asta nu înainte de a mai da ocazia fanilor care-i aplaudau cu insistenţă în picioare să mai asculte şi să mai danseze pe acordurile a încă trei melodii.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.