În decembrie vor fi lansate 12 piese inedite ale cântăreţei Amy Winehouse

Pe 5 decembrie va fi pus în vânzare un album cu piese inedite cântate de Amy Winehouse. Albumul, intitulat „Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures”, va cuprinde 12 piese înregistrate de cântăreaţă, pe care publicul nu le-a auzit încă, informează The Sun.

Familia ei cunoaşte doar câteva piese de pe album. The Sun povesteşte despre descoperirea pieselor necunoscute. „N-am realizat niciodată cu adevărat cât de genială era. N-am ştiut până când nu m-am aşezat cu ceilalţi din familie să ascult acest album, din care mi-am dat seama cât era de talentată. De la jazz la hip-hop, am rămas fără suflare”, spune Mitch, tatăl cântăreţei, adăugând că a plâns la unele piese.

În ceea ce o priveşte pe Janis, mama lui Amy Winehouse, n-a spus nimic despre album, însă a mărturisit că a preferat să-l asculte singură, pentru că emoţia pe care a simţit-o a fost prea intensă ca să o poată împărtăşi cu cineva.

Mitch a adăugat că n-ar fi acceptat niciodată ca albumul să apară dacă piesele conţinute nu erau la înălţimea celor pe care cântăreaţa le-a lansat în timpul vieţii. El consideră că „Hidden Treasures” este şi mai bun decât albumele precedente şi că albumul va fi „un omagiu perfect adus carierei sale”.

O parte a încasărilor realizate din vânzarea albumului va fi destinată Fundaţiei Amy Winehouse, care-şi propune să-i ajute pe tinerii cărora le este greu să se lase de droguri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.