Pinalti s-a supărat pe „Realitatea TV” că a avut tupeul să îl întrebe de contractele „Euromedia TV”

  • Declaraţiile de avere şi de interese din 2011 ale conducerii Primăriei Piatra Neamţ nu au fost postate pe site-ul instituţiei

Duminică, 30 octombrie 2011, primarul Gheorghe Ştefan a fost invitat al emisiunii „Ultima Oră” de la „Realitatea TV”. Deranjat de faptul că nu este întrebat ceea ce vrea el, Pinalti a încercat permanent să devieze de la subiect, invocând faptul că ar fi stabilit o listă de teme de discuţie care nu se respectă.

Unul dintre subiectele puse în discuţie de moderator a fost posibilul conflict de interese reprezentat de contractele încheiate între „Euromedia TV” şi societăţi din subordinea municipalităţii. Cu un tupeu greu de imaginat, Gheorghe Ştefan a afirmat că nu ştie nimic despre aceste contracte şi că el doar a semnat declaraţia de interese (unde sunt menţionate contractele respective), dar spre finalul emisuinii s-a dat de gol, afirmând că sunt contracte de valori mici, iar lista are 7 pagini.

Întrebat de ce nu a depus declaraţiile de avere şi de interese în anul 2011, Ştefan a dat din colţ în colţ, afirmând cu un sfert de gură că parcă totuşi le-a depus. Cert este că pe site-ul Primăriei Piatra Neamţ nu exista declaraţii de avere şi de interese actualizate pentru nici un membru din conducerea municipalităţii.

În încercarea de a scăpa de întrebările incomode, invocând un SMS primit „de la oamenii mei din televiziune”, Pinalti a răbufnit: „Emisiunea este o comandă. Subiectele de discuţie sunt acum preluate de pe net. Merg la intimidare, producătorul caută subiecte delicate şi le transmite în cască”.

Urmăriţi înregistrarea integrală a emisiunii AICI

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.