Preşedintele clubului de fotbal Oţelul Galaţi, Marius Stan, învinuit în dosarul dezafilierii U Craiova

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) i-au prezentat, luni, învinuirile în dosarul dezafilierii U Craiova de la Federaţia Română de Fotbal, preşedintelui clubului de fotbal Oţelul Galaţi, Marius Stan, care s-a prezentat la sediul DNA.

La ieşirea din sediul DNA, Marius Stan a spus că este învinuit de procurori de abuz în serviciu, însă a declarat că s-a abţinut la votul prin care Comitetul Executiv al FRF a decis dezafilierea Universităţii Craiova.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, este aşteptat, luni, la sediul DNA, pentru a i se aduce la cunoştinţă învinuirile în dosarul privind dezafilierea Universităţii Craiova de la FRF.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, pe 27 octombrie, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, ar fi trebuit să atace hotărârea FRF în instanţe civile, aşa cum se prevede în regulamentele federaţiei.

„Reţineţi ce spun: Mititelu trebuia să ne dea în instanţe civile, aşa scrie la regulament. Veniţi la mine la Ligă să vă dau un regulament să-l citiţi. El trebuia să ne atace în instanţă civilă dacă acest comitet federal greşea”, a declarat Dumitru Dragomir.

Acesta a mai spus că dacă este vinovat, va suporta consecinţele legii, după care a acuzat presa că vrea să-l vadă plecat din conducerea fotbalului şi a intrat într-o dispută verbală cu jurnaliştii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.