Dumnezeul lui Steve Jobs

Sora biologică a fostului patron al companiei Apple i-a adus un omagiu fratelui ei dispărut chiar cu interjecţiile rostite de Steve Jobs înainte să moară. Scriitoarea Mona Simpson a trimis cotidianului New York Times discursul funebru pe care l-a rostit în memoria fratelui ei pe 16 octombrie, la Memorial Church de la Universitatea Stanford, informează 20minutes.ch.
Cea care a trăit despărţită de fratele ei, adoptat de o familie americană şi pe care l-a cunoscut doar la 25 de ani, vorbeşte într-un text emoţionant de momentele petrecute cu el şi despre ultimele clipe din viaţa charismaticului patron al Apple.

Mona Simpson spune că fratele ei a lucrat din greu toată viaţa la ceea ce-i plăcea, chiar dacă munca lui s-a soldat uneori cu eşecuri. ‘Nu noutatea îl motiva cel mai tare, ci mai degrabă frumuseţea’, mărturiseşte ea.

Descriindu-l într-un mod simplu, dar profund – „iubirea era virtutea lui supremă, Dumnezeul Dumnezeilor pentru el” -, Simpson povesteşe că, după ce s-a îmbolnăvit, familia l-a văzut cum „îşi recentra viaţa într-un cerc restrâns”. După grefa de ficat din 2009, Jobs a trebuit să înveţe din nou să meargă.

Pentru a sintetiza în câteva cuvinte felul în care Steve Jobs s-a luptat cu moartea, sora lui a spus că el a murit la fel cum a trăit: „Nu moartea a venit la Steve, ci a fost ceva ce el a realizat.” Mărturisirile surorii fostului patron al Apple se încheie cu ultimele interjecţii rostite de Jobs înainte să moară:„Oh wow, oh wow, oh wow!”.

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.