Tableta iPad 2 care costă 5,8 milioane de euro

– Tableta iPad 2 Gold History este probabil cel mai extravagant gadget pe care îl putem cumpăra. Nu doar că este acoperit în totalitate cu două kilograme de aur de 24 de carate şi diamante de 12,5 carate, dar pietrele preţioase care înconjoară rama dispozitivului sunt amestecate cu aşchii zdrobite de la fosila unui dinozaur T-Rex, relatează Daily Mail.

Doar două astfel de gadgeturi vor fi realizate, şi dacă dispuneţi de bani, ar trebui să vă grăbiţi, deoarece unul deja a fost vândut unei persoane anonime.

Gadgetul este acoperit cu diamante de 12,5 carate, şi în plus, logoul Apple de pe spatele iPadului este realizat din 52 de pietre separate, aşezate individual.

Secţiunea din spate este făcută din aur masiv şi cântăreşte două kilograme.

În mod ciudat, acest aspect păleşte în însemnătate faţă de partea de deasupra, aceasta fiind realizată din 750 de grame de ammolite canadian, cea mai veche rocă din lume, în vârstă de 75 de milioane de ani. S-au folosit totodată 57 de grame de fosilă de la un Tyrannosaurus Rex.

Iar dacă acest lucru nu v-a ameţit atunci finalul cu siguranţă o va face. Tableta va avea ca piesă de rezistenţă un diamant de 8,5 carate înconjurat de 12 diamante fără cusur.

Stuart Hughes nu este străin de astfel de lucruri nebuneşti. Designerul britanic a creat o serie de gadgeturi „ultra-luxoase” încă de când a pornit afacerea prin „aranjarea” propriei biciclete în urmă cu 12 ani, produsele Apple „îmbrăcate” în aur fiind specialitatea lui.

Foto: Daily Mail

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata