Gabriel Oprea: Mircea Geoană poate fi primit în UNPR

Mircea Geoană va fi primit fără rezerve în Uniunea Naţională pentru Progresul României în cazul în care îşi va exprima această opţiune şi este decis să plece din PSD, a declarat, vineri (11 noiembrie 2011), la Drobeta Turnu Severin, preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea.

Potrivit sursei citate, scandalurile din PSD nu merită nicio atenţie, cu atât mai mult cu cât unii dintre liderii acestei formaţiuni (PSD-n.r.) în loc să fie interesaţi de interesul naţional al ţării, îşi irosesc forţele în lupte fraticide.

Citeste si:  PSD trebuie să-şi asume înfrângerea la prezidenţiale

„Cum pot opozanţii actualei coaliţii să conducă România, dacă nu pot să asigure unitatea propriului partid. Ţara se află în criză, iar ei îşi împart funcţii şi portofolii”, a spus Oprea.

În context, el a mai arătat că în momente grele pentru ţară cei care aleg demagogia drept armă politică şi nu dovedesc responsabilitate în rezolvarea priorităţilor cetăţenilor, se vor dezintegra.

„Cum se va dezintegra actuala USL, veţi vedea. Noi vom construi până la sfârşitul acestui an un proiect, o platformă civică – Uniunea Socială Progresistă, la care poate adera orice persoană care doreşte să fie alături de noi, inclusiv Mircea Geoană”, a afirmat Oprea.

Citeste si:  Garanţii de 1,65 de miliarde de euro pentru mediul de afaceri şi agricultură

Gabriel Oprea s-a aflat, vineri, la Drobeta Turnu Severin cu ocazia Conferinţei Judeţene a UNPR.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close