Adrian Năstase: Vom merge mai departe cu încercarea de schimbare a lui Mircea Geoană cu Titus Corlaţean

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a reafirmat luni că se doreşte o înlocuire de la şefia Senatului a lui Mircea Geoană cu social-democratul Titus Corlăţean, adăugând că a înţeles că acesta este demersul care va fi discutat în şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului.

El s-a arătat deranjat de „speculaţii” care pot fi puse pe seama sa în cazul Mircea Geoană, adăugând că a spus foarte clar că nu se va cere revocarea lui Mircea Geoană, care va presupune vacantarea postului.

Citeste si:  Adrian Năstase: Închiderea fabricii Nokia - o moţiune de cenzură la adresa Guvernului
„Am explicat foarte clar, în urma unei discuţii pe care dl. Iliescu a avut-o cu dl. Ponta, (…) că nu vom cere revocarea şi revocarea însemnând vacantarea postului, ci vom merge mai departe cu încercarea de schimbare a lui Geoană cu Titus Corlăţean. Şi înţeleg că acesta este demersul pe care se merge în continuare în ceea ce priveşte Senatul.

În ceea ce priveşte cealaltă chestiune (n.r. excluderea lui Geoană din PSD), nu m-am pronunţat, am spus numai că relaţia lui Mircea Geoană cu partidul va fi decisă de către Comisia de Integritate. Atât am spus. Comentariile care au venit după aceea, nu sunt responsabil pentru ele. (…) Cred însă că este momentul ca unele chestiuni sa fie clarificate, pentru că altfel nu vom putea merge mai departe”, a mai spus Adrian Năstase.

Citeste si:  Eugen Teodorovici: Ţinta noastră - să cheltuim lunar 230 milioane de euro prin POS Mediu
Citește și
1 Comentariu
  1. Toma spune

    D-l Ponta si dupa el psd-ul a cam dat-o cu bota in balta cu treaba asta si vor pierde un important atu iar electoratul ii va sanctiona. Dupa ce opozitia nu se prea manifesta asa cum ne-am astepta intr-o perioada cruciala pentru tara, are timp si vlaga sa se certe in interior. Iesiti fratilor din barlog si aratati ca sunteti prezenti si ca va pasa, aratati ca avem o opozitie viguroasa si mai ales unita si la unison. Electoratul trebuie tinut mereu in priza, altfel foarte usor se rastoarna.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close