EUR
4,83 RON
(+0.03%)
USD
4,12 RON
(+0.04%)
GBP
5,36 RON
(+0.08%)
CHF
4,49 RON
(-0.44%)
BGN
2,48 RON
(-0.26%)
BYN
1,68 RON
(+0.38%)
CAD
3,07 RON
(-0.2%)
RSD
0,04 RON
(+0.04%)
AUD
2,94 RON
(-0.62%)
JPY
0,04 RON
(-0.28%)
CZK
0,18 RON
(-0.4%)
INR
0,05 RON
(-0.08%)

Nebănuitele căi ale iubirii: Un fost candidat la postul de guvernator de Arizona, om al străzii în Cernăuţi

Voluntarii centrului pentru persoanele fără adăpost din Cernăuţi l-au descoperit dormitând pe una din băncile din faţa gării. Au fost mai mult decât surprinşi să descopere că bărbatul neras, îmbrăcat neglijent, este cetăţean american.

Mai mult, un fost candidat la alegerile pentru postul de guvernator de Arizona (SUA). Cary Dolego refuză să se întoarcă în ţara sa natală, în speranţa că o va întâlni pe cea din cauza căreia a ajuns în acest oraş, relatează marţi agenţia de presă ucraineană Unian.

Iubirea l-a adus pe cetăţeanul american în Bucovina. După mai multe luni de corespondenţă pe Internet cu o tânără din Cernăuţi, Dolego s-a decis să o cunoască personal pe cea care – visa el – i-ar putea deveni soţie. El i-a scris tinerei că vine la Cernăuţi, dar în ziua şi la ora fixată nimeni nu a venit să-l întâlnească în gară. Aici a şi rămas.

În dialog cu presa, Dolego a relatat că are 53 de ani, că este ofiţer (r) de poliţie şi că îşi completează studiile la Universitatea din Arizona, unde a studiat trei ani relaţiile internaţionale. În funcţia de guvernator dorea să lupte cu rata ridicată a şomajului din acest stat american.

Dolego a sosit în mai în Ucraina, unde se gândea să îşi prezinte unele din soluţiile sale inginereşti, care, în opinia sa, pot preveni deteriorarea navelor şi aeronavelor şi ar putea contribui la reducerea numărului victimelor accidentelor aviatice şi maritime.

Pentru acest proiect, americanul s-a deplasat special la Sevastopol /sudul Ucrainei/, însă a descoperit că contul cardului său a fost îngheţat, din motive pe care nu le ştie. A urmat decizia neaşteptată a gazdei sale de a-l da afară, deşi îi plătise chiria în avans pentru o lună.

În afară de prenumele Iulia, tot ce ştie el despre femeia cu care coresponda este că aceasta e chirurg de profesie.

Americanul mai spune că nu a profitat să se întoarcă în SUA pe banii ambasadei pentru că, din cauza încălcării regimului vizelor, nu ar mai putea să revină în Ucraina. Este decis să o găsească pe Iulia chiar dacă va fi nevoit să înnopteze încă mult timp pe banca din faţa gării din Cernăuţi. Şi toate aceste detalii personale le-a povestit presei tot în ideea că, poate, femeia va citi despre el şi într-o bună zi îl va căuta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata