A câştigat la Loto în joacă!

– 34, 20, 12, 45, 9 şi 1 sunt numere care aparent nu au nici o legătură. Completate însă pe un bilet de Loto 6 din 49, acestea formează perechi, pe diagonală. Acest procedeu e ceva obişnuit în rândul celor care joacă… în joacă şi a reuşit să-i aducă, duminica trecută, unui bucureştean, care încă se ascunde, un premiu net de 5,4 milioane de euro, scrie Libertatea.ro

A jucat sub semnul lui 13 – a înregistrat biletul pe 13 noiembrie, la ora 13.13, iar agenţia Loto se află la o adresă ale cărei cifre adunate dau tot 13 – şi se dovedeşte că a mai făcut ceva special. A grupat numerele în perechi, pe linii cu o înclinaţie de 45 de grade.

Unii desenează pe biletele de Loto, cu ajutorul numerelor bifate, linii, cum a făcut şi acest jucător, alţii triunghiuri, pătrate sau figuri geometrice complicate. Mintea omului poate naşte tot felul de forme, dar cel mai important este ca şi ceea ce gândeşti să coincidă cu ceea ce iese la extragerea respectivă”, ne-a explicat Sorin Ghişoiu, specialistul în scheme de joc al revistei LotoProno.

El ne-a povestit că sunt jucători care completează bilete doar în stilul ăsta, variantele lor arătând întocmai cu aceea bifată de norocosul care a reuşit să obţină, duminica trecută, marele premiu de la Loto 6 din 49, în valoare de aproximativ 5,4 milioane de euro net.

“Aceşti jucători aleg numerele în funcţie de pregătire, de ce le place să facă sau, pur şi simplu, după cum au inspiraţie în acel moment. De exemplu, un pasionat de origami poate desena din numere o bărcuţă din hârtie, în timp ce un matematician ar putea schiţa un pătrat”, ne-a spus Sorin Ghişoiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.