EUR
4,83 RON
(-0.01%)
USD
4,07 RON
(+1.41%)
GBP
5,35 RON
(+0.31%)
CHF
4,49 RON
(+0.15%)
BGN
2,46 RON
(+0.69%)
BYN
1,67 RON
(+1.01%)
CAD
3,07 RON
(+0.18%)
RSD
0,04 RON
(-0.06%)
AUD
2,94 RON
(-0.05%)
JPY
0,04 RON
(+0.8%)
CZK
0,19 RON
(-0.42%)
INR
0,05 RON
(+1%)

3 descoperiri ale fizicii cuantice, cu impact major asupra vieţii noastre

– Noi gândim încontinuu, fie că vrem sau nu aceasta. Fiecare dintre noi are aproximativ 60.000 de gânduri pe zi.

Iar toate aceste gânduri ale noastre produc consecinţe, pentru că fiecare gând este de fapt o energie pe care o lansăm în Univers şi nu doar în direcţia dorită, ci în toate direcţiile.

Energia emisă de gândurile noastre îşi caută apoi, în drumul ei, o altă energie cu care să vibreze la unison, după principiul „ceea ce se aseamănă se adună”.

Fiecare gând, indiferent că este bun sau rău, declanşează un proces de rezonanţă. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gândurilor noastre va fi atras automat în viaţa noastră.

Gândurile tale secrete, felul în care îi judeci pe ceilalţi, vorbăria interminabilă a minţii – totul formează un fel de intenţie.

Aşadar, prin gândurile noastre, noi emitem permanent energie către exterior, fapt care influenţează într-o mare măsură ceea ce atragem în viaţa noastră. De aceea, o scanare atentă a propriilor gânduri, mai ales a celor despre noi înşine, ne ajută să conştentizăm ce anume avem de schimbat. Ştiţi ce este minunat aici? Faptul că stă în puterea noastră să ne alegem gândurile. Precum la un televizor, putem comuta pe diferite programe, iar dacă v-aţi săturat de emisiunea „Sunt un prost. Nu fac nimic cum trebuie”, apăsaţi butonul şi alegeţi „Dragostea lui Dumnezeu mă înconjoară şi mă susţine în fiecare clipă a vieţii”. Veţi simţi diferenţa.

 

1. În crearea realităţii noastre, nu doar gândul este „implicat”. Mai este şi altceva…

Până nu demult, oamenii de ştiinţă au crezut că doar prin gândurile noastre emitem energie către exterior şi că  cel mai puternic emiţător energetic din corpul nostru ar fi creierul, cu impulsurile sale electromagnetice.

Dar trupul nostru dispune de un emiţător şi mai puternic – INIMA – care generează un câmp electric mult mai mare decât cel al creierului. Aceasta este una dintre cele importante descoperiri ale secolului XX: faptul că inima omenească are un rol mult mai important decât acela de a pompa sânge în corpul uman.

Responsabil pentru această descoperire este Institutul de Cradiologie din California care a realizat un studiu aprofundat al inimii. Astfel s-a descoperit faptul că acest organ uman este înzestrat cu ceea ce numim „inteligenţa inimii” şi că influenţele acesteia sunt foarte profunde pentru noi.

Măsurătorile realizate au arătat că inima generază un câmp electric care se extinde cu mult în afara corpului nostru. Acest câmp electric are o anumită formă, aratând ca un inel lat împrejurul trupului, cu o rază de aproximativ 2-3 metri.

Institutul de Cardiologie a mai descoperit că inima interacţionează atât cu trupul, cât şi cu mediul exterior prin câmpurile electromagnetice pe care le generează. Avem motive să credem că acest câmp generat de inimă are influenţă la mulţi kilometri în afara corpului nostru, pornind de la locaţia fizică a inimii.

Cum poate inima să facă aceasta? În ce fel comunică ea? Cum sunt transmise informaţiile?

În primul rând prin EMOŢII.

Ştiinţa ne spune că atunci când simţim o emoţie, ea este transpusă în energii electrice şi magnetice corespunzătoare, care interacţionează cu celulele corpului nostru şi cu atomii lumii înconjurătoare pentru a produce acele efecte formidabile de care vorbesc toate tradiţiile spirituale autentice. Ele ştiu cum să orienteze atenţia aspirantului către inimă, pe când noi o orientăm către raţiune, creând astfel o societate foarte mentală, bazată doar pe logică.

Alte studii asupra inimii au arătat că aceste câmpuri electromagnetice generate de inimă au şi o altă cauză la fel de importantă şi anume CONVINGERILE noastre, toate acele lucruri pe care le credem cu tărie şi în jurul cărora ne modelăm vieţile.
Deci nu numai emoţiile noastre sunt emise în afară, ci mai ales convingerile noastre. Iar inima este un fel de interfaţă care transformă toate emoţiile şi convingerile noastre în energii electromagnetice.

Deci prin sentimentele noastre, prin iubire, iertare, compasiune, dar şi prin mânie, ură, supărare, noi putem produce modificări atât în trupul nostru, cât şi la mulţi kilometri în afara noastră.

Trăgând linie, este bine să reţinem următorul aspect: deşi creierul emite şi el câmpuri electromagnetice, oamenii de ştiinţă au arătat că undele electrice produse de inimă sunt de o sută de ori mai puternice, iar undele magnetice sunt de 5.000 de ori mai puternice decât cele generate de creier.

Astfel se explică de ce vindecarea se obţine mai repede printr-o susţinere afectivă decât doar printr-un proces de gândire, pentru că noi emitem mai multă energie prin intermediul inimii decât prin intermediul creierului.

2. ADN-ul uman are o influenţă directă asupra lumii înconjurătoare

Există încă o descoperire ştiinţifică importantă care ne arată cum influenţăm realitatea în care trăim.
Ştim, teoretic, că totul este interconectat şi în mod tainic interdependent. Dar să vedem cum se traduce această lege, la nivelul micro-universului nostru.

Studiile de laborator au arătat că ADN-ul uman influenţează direct particulele elementare responsabile pentru toate fenomenele electromagnetice, numite fotoni (fotonul fiind denumit şi cuantă de lumină).

Fizicianul rus Vladimir Poponin a realizat nişte experimente faimoase la începutul anilor ’90. El a pus într-o eprubetă închisă ADN uman şi fotoni, dorind să afle ce influenţă are ADN-ul uman asupra fotonilor. Dintr-una dintre eprubete s-a extras tot aerul, pentru a obţine “vid” (vidul este un termen care induce în eroare, deoarece el nu este un spaţiu gol, ci este plin de informaţii şi energie). Într-un astfel de spaţiu există fotoni care pot fi măsuraţi destul de exact cu unele aparate specifice.

În experimentul lui Poponin, aceşti fotoni s-au distribuit, aşa cum era de aşteptat, în mod dezordonat, fără să respecte o anumită ordine.

Apoi a fost introdus ADN uman în această eprubetă vidată. Şi acum s-a produs un lucru foarte surprinzător. ADN-ul uman avea o influenţă directă asupra fotonilor: printr-o forţă misterioasă, el ordona fotonii în forme regulate.

Acest aspect este foarte, foarte profund, deoarece arată că substanţa din care suntem creaţi, adică ADN-ul, are o influenţă directă asupra particulelor din care este creată lumea înconjurătoare, adică fotonii atomilor. Este prima dată când ştiinţa occidentală a demonstrat ceea ce tradiţiile spirituale străvechi au spus cu mult timp în urmă: suntem parte integrantă din această lume şi o influenţăm în permanenţă.

Iar experimentul nu se opreşte aici… Când ADN-ul uman a fost extras din eprubetă, fotonii s-au comportat ca şi cum ADN-ul era încă prezent acolo. Şi-au păstrat poziţia lor ordonată. Fotonii şi ADN-ul uman încă mai păstrau legătura, deşi fuseseră separaţi fizic. Părea că un anume câmp subtil încă le ţinea conectate.

Concluzia experimentului lui Poponin a fost aceea că există un câmp cuantic care ne uneşte cu tot ceea ce există în jurul nostru. Prin intermediul acestui câmp, suntem mereu în legătură cu toţi şi cu toate, fie că suntem conştienţi sau nu de aceasta.

3. ADN-ul uman este influenţat, la rândul său, de sentimente

Senimentele umane care izvorăsc din inimă, având în spate convingerile noastre puternice, modifică efectiv forma ADN-ului, iar acesta influenţează atomii, după cum am văzut.

S-au testat efectele sentimentelor pure asupra ADN-ului. Pentru aceasta a fost izolat ADN de la diferite persoane  în câte o eprubetă. Aceste eprubete cu ADN au fost supuse unor puternice câmpuri emoţionale. Pentru aceasta, subiecţii experimentului au folosit diferite tehnici emoţionale şi spirituale.

S-a observat un lucru care, protrivit vechilor legi ale fizicii, nu ar fi trebuit să se petreacă. În timp ce participantul emitea un câmp emoţional puternic, au putut fi măsurate reacţii electrice la nivelul ADN-ului. Persoanele care au participat la acest test puteau influenţa  molecula de ADN din eprubetă doar prin intermediul emoţiilor lor puternice.

Când subiecţii experimentului emiteau stări de iubire, recunoştinţă, molecula de ADN se dilata, lanţurile ADN-ului se deschideau, se măreau.

Când subiecţii respectivi trăiau stări de furie, frustrare, stres, molecula de ADN se micşora şi bloca astfel multe din codurile sale, răspunzând emoţiilor negative printr-o evidentă contracţie.
S-a observat astfel, în mod empiric, cum emoţiile, convingerile, sentimentele noastre pot modifica structura moleculei de ADN, precum şi ordonarea acesteia în celule.

Mai mult chiar, oamenii de ştiinţă au remarcat că această blocare a codurilor ADN putea fi anulată deîndată ce experimentatorii emiteau din nou stări de recunoştinţă, iubire şi fericire.

Aceste descoperiri, care au arătat că genele ADN-ului sunt modificate de energiile din exterior, stau la baza întemeierii unei noi ştiinţe, denumită Epigenetică. Creierul este un centru de comandă care interpretează evenimentele din exterior şi apoi trimite în trup semnale corespunzătoare. Printre aceste semnale se numără atât reacţiile  biochimice, cât şi undele electromagnetice. Aceste semnale influenţează în mod direct celulele şi produc astfel modificări ale codurilor lor genetice.

Cu ajutorul unui ceas atomic foarte precis, s-a măsurat diferenţa de timp dintre emiterea unei emoţii şi reacţia ADN-ului. S-a observat că reacţia ADN-ului avea loc întotdeauna simultan.

Tot ceea ce gândim şi simţim, ADN-ul nostru percepe în mai puţin de o nanosecundă (0,000000001 secunde), iar aceasta indiferent dacă mostra de ADN se află lângă noi sau pe cealaltă parte a Pământului.

Concluzia?

Gândurile şi sentimentele noastre pot modifica ADN-ul, iar ADN-ul modifică în mod direct materia din care este structurată lumea.

Atunci când trăim anumite stări, cum ar fi, de exemplu, compasiune, iertare, dragoste, dar şi stări negative, ca de exemplu mânie ură, supărare, gelozie, noi influenţăm direct structura ADN-ului nostru, iar aceste modificări se propagă în trupul nostru, cât şi în afara noastră pe distanţe extraordinar de mari, datorită câmpului cuantic, influenţând tot ceea ce există în această lume.

Fragmente din FILMUL “Legea rezonanţei”

În documentar apar oamenii de stiinta: Dr. Bruce H. Lipton, Gregg Braden, dr. Rupert Sheldrake, Prof. Dr. Dr. Ervin Laszlo, Prof. Dr. Fritz A. Popp, Lynn McTaggart Bärbel Mohr, Prof. Dr. James Hurtak, Dr. Masaru Emoto, dr. Eric Pearl, prof. dr. Hans-Peter Dürr, Dr. James L. Oschman, Dr. John Hinwood, Dr. James M. Sigafoose, Patricia Atanas, Dr. Peter Bancel, Renée Coltson, dr. Desiree Hurtak, Anna Rocker, Isabelle de Fallois, Michaela Merten, Julia Franckh, Fantuzzi, Lionel Wharton si Max Alberti.

Citește și
70 Comentarii
 1. om mani pad me hum spune

  super articol despre metafizica!

 2. eugen spune

  Aceasta ar trebui inclusa in programul scolar si invatata copiilor, si ar trebui invatati copii sa gandeasca pozitiv.
  Asa am putea ajunge sa fim mai buni, altfel se uita repede si ramane privilegiul unora acest dar.

 3. anca spune

  Felicitari pentru articol! De astfel de articole avem nevoie, dar din pacate aceste articole sunt citite tot de catre cei care stiu lucrurile acestea si sunt interesati de ele… Eugen are dreptate!

 4. Emil Caban spune

  Am si eu o intrebare, cum tii niste fotoni intr-o eprubeta?
  Cred ca ar trebui sa gamdim mai mult sau macar sa fim mai responsabili cu cuvintele.

  Incercarea de a explica fenomene „paranormale” printr-o pseudostiinta nu face decat sa arunce o umbra de indoiala asupra unor chestiuni si asa supuse criticilor si comentariilor malitioase.

  De exemplu s-a dovedit ca telepatia – transmiterea gandurilor la distanta – nu este de natura electromagnetica (subiecti plasati in incinte ecranate electromagnetic comunicau telepatic). In aceste conditii nu are sens sa discutam despre campul electromagnetic al creierului, inimii, etc.

  Inducerea de transformari prin intermediul intentiei este un fenomen real, dar il duceti in derizoriu prin explicatii aberante.

  V-ati gandit vre-odata ce inseamna intentie? E vointa de a face ceva, dublata de certitudinea reusitei. Acum ma ridic sa beau un pahar de apa; vreau sa o fac si sunt atat de sigur ca pot, incat nici nu are sens sa imi pun problema. In lipsa convingerii absolute in reusita nu avem intentie.

  Mai multe despre intentie gasiti in cartile lui Castaneda.

  Iar legat de epigenetica, explicatiile prezentate sunt din nou simpliste si induc in eroare. Daca fiecare gand ar modifica codurile genetice ale celulelor din care suntem constituiti…

  Epigenetica arata ca genele sunt activate sau inhibate ca urmare a comenzilor creierului, transmise prin diversi mediatori chimici. Alegand constient gandurile putem avea preponderent anumite emotii, care prin intermediul mediatorilor chimici din sange activeaza sau inhiba unele gene si pot sa produca in timp inclusiv modificari ale corpului fizic. Pentru clarificare va recomand sa cititi cartea lui Bruce Lipton – Biologia Credintei, publicata si la noi.

 5. IO spune

  exact cum ti fotonii in eprubeta, despre ce fotoni ai „atomilor” vorbiti, aberatii si pseudo stiinta

  dar sunt de acord lucrurile sunt interdependente

 6. osz robert spune

  foarte interesante dezbaterile si subiectele d/voastra !

 7. Teodor Nicolae spune

  Cea mai mare tampenie pe care am auzit-o, nush stiu ce „oameni de stiinta” au formulat aceasta teorie dar nu are nici un fundament, si orice profesor de fizica de liceu ti-ar rade in fata daca i-ai spune asa ceva.

 8. watermelon spune

  execelent articol….felicitari!

  pentru cei care spun ca e o mare tampenie…le recomand, cu caldura, sa se documenteze inainte sa emita pareri…succes la toti! e ceva de cautat, dar merita efortul mai mult decat ati crede…

  Sarbatori fericite!

 9. bogdan spune

  Teodor, daca ai incerca sa pui in practica informatiile din articol nu ar mai fi nevoie sa intrebi nici un profesor de liceu. Si referitor la calitatea profesorilor , o putem vedea in generatiile care sint educate de ei si in final in societatea in care traim. Asta este valabil oriunde in lume.

 10. gergely alexandru spune

  foarte interesant articol din 2011 noembrie [11]. 19 .eu am varsta de 77 ani inpliniti , am observat multe lucruri in viata mea cari sunt enumerate aci , deoarece am meseria de baza electrician electronist. . .

 11. dan spune

  cel mai bun articol publicat pe acest site!!!
  va urez la cat mai multe!!pt ca voi sunteti o unealta importanta de deschidere sau inchidere a mintilor…

 12. Freeman spune

  Am ras cu lacrimi! Trebuie sa fii foarte credul sa crezi in prostiile insirate in acest articol! Pseudostiinta de 2 bani!

 13. Silvian spune

  Bravo, Eugen!
  Dragi cititori, indreptati-va concentrarea catre adevarata stiinta, nu spre bu-hu-hu!

  1. gogu spune

   fiecare crede cat stie, cat i-l duce capul..pana la nivelul lui de dezvoltare 😉
   Asa ca in caz ca ai treminat de ras, ai putea sa te apuci din nou..sa razi de tine, desi eu as si rad, si plange..

 14. andrei spune

  Pentru cei care sunt sceptici in legatura cu ce s-a putut citi mai sus, ii rog sa urmareasca urmatorul documentar, si sa creada mai mult in cercetarile stiintifice din ziua de azi decat in zisele profesorilor de fizica de la scoala de acu cateva decenii… intre timp s-au explicat stiintific multe mistere al existentei noastre!

  http://video.google.com/videoplay?docid=-19789395453285455#

 15. Tiberiu spune

  Nu mai folositi cuvinte pe care nu le intelegeti. Faceti clasa a 8-a inainte de a ajunge sa discutati despre spiritualitate. Atom, Foton, nu. Niciodata impreuna. Exista o teorie (teoriile nu au fost demonstrate inca) – String theory, Care ar putea sa semene cu fizica cuantica din titlul articolului, dar conexiunile facute mai apoi nu au nici un sens. In cel mai rau caz e o traducere foarte proasta…

 16. vali spune

  Nu este deloc pseudo-stiinta, este foarte adevarat,
  Incercati pentru voi si va veti convinge, nu aveti nevoie de un profesor ca sa va confirme ceea ce puteti vedea si singuri. Felul in care percepeti viata va impiedica acum sa realizati ca numai prin dragoste,incredere,compasiune,unitate ne putem schimba vietile in bine. Bucurati-va caci vin niste vremuri interesante 🙂

 17. Vio spune

  fericiti cei saraci cu duhul, ei vor crede (si nu vor cerceta) fiecare cuvintel din articol.

 18. Elena spune

  Felicitari pentru articol si nu, nu sunt aberatii si nici nu veti reusi sa deschideti mintea tuturora. Masaru Emoto a intampinat aceleasi greutati la inceput :)))

 19. Lucid spune

  Am citit articolul si majoritatea comentariilor si am ramas socant de obscurantismul si ignoranta care domina media din Romania si majoritatea cititorilor.

  Articolul e un talmes-balmes fara niciun fundament stiintific, tradus de o persoana care n-ar putea pricepe nici macar fizica de clasa a 6-a. Ce e mai important e ca impostura „doctorilor” citati a fost deja data in vileag si ridiculizata de catre oamenii de stiinta veritabili.

  1) Daca inima este asa importanta precum se spune in articol, atunci ce parere aveti despre pacientii care traiesc cu o pompa in locul inimii ??? Aia nu mai au campul ala energetic mare si frumos care sa le permita sa traiasca …sau te pomenesti ca pompa o sa genereze campul ala magnetic de 5000 de ori mai puternic decat al creierului fara de care s-ar alege praful ?

  De deep-brain-stimulation ati auzit ? Daca inima are rol activ in declansarea emotiilor cum se face ca un mic impuls electric in creier (de milioane de ori mai mic decat cel al inimii) poate induce automat o stare de fericire celor ce sufera de depresie cronica ?

  Creierul controleaza inima si nu invers.

  Genele (intr-o proportie covarsitoare) controleaza predispozitiile si functionarea creierului si nu invers (ca fapt divers, pentru 85-86% din genele unui om, expresia lor se va vedea in creier)

  2) Experimentul cu fotonii si ADN-ul inchisi intr-o eprubeta este hilar si numai oamenii cu un IQ extrem de mic si care habar n-au fizica il iau de bun. Heisenberg, saracul, s-ar rasuci in mormant daca ar citi astfel de bazaconii. Daca „cercetatorii” aia ar putea demonstra ca fotonii raman in eprubeta ar lua Nobelul.

  3) Vidul nu se obtine doar prin eliminarea aerului dupa cum se afirma in articol

  4) Citat: „ADN-ul, are o influenţă directă asupra particulelor din care este creată lumea înconjurătoare, adică fotonii atomilor.” O aberatie mai mare decat asta nici nu se putea spune. Rad pana si copiii de clasa a 6-a. Deci atomii au fotoni :)). Ba mai mult, din fotoni e creata lumea inconjuratoare … pai atunci cu protonii, electronii, neutroni, etc, etc, ce ne facem ??? Autorul anonim al articolului a descoperit misterul vietii. La Nobel cu el :)))

  5) Definitia data Epigeneticii nu are nicio legatura cu realitatea. Epigentica tine de studiul modificarilor in EXPRESIA GENELOR prin alte mecanisme decat modificari ale Secventele ADN-ului.

  6) Daca ADN-ul ar fi atat de sensibil la influenta gandurilor, precum se prezinta in articol, pana acum s-ar fi ales praful de toata viata de pe pamanat. Si pana la urma ce ne facem cu plantele, copacii, etc…forme de viata bazate tot pe ADN. Cand cresc frumosi sau se ofilesc…tot de la ganduri e ? 🙂

  1. gogu spune

   mda, asa stia si toata turma ca..pamantul ar fi ca o toba si l-au ars pe ru pe unul care de fapt intelesese. Asa este cu ignoranta si limitarea, dar ego-ul atat de mare sa nu accepte ca poate fi altfel decat stie „el”

 20. Lucid spune

  – continuare – (cateva adaugiri la punctul 6)

  6.1) chiar daca (prin absurd) am admite ca ADN-ul ar fi atat de sensibil cat sa fie influentat de ganduri …ce ne facem cu mecanismele de corectie ale ADN-ului ? … mecanisme ce au rolul unui gardian: imediat ce apare o modificare in ADN … hopa si ele sa faca rollback la schimbare si sa aduca ADN-ul in starea initiala. Cum de or fi uitat „cercetatorii” de ele ?

  6.2) cum ramane cu binding-ul ADN-ului cu diverse enzime (polymerase, topoisomerase, etc) ??? Sa intelegem ca gandurile modifica totul ?? toate mecanismele incredibile ce tin de ADN ? toate interactiunile acestuia cu alte molecule … cu ARN-ul sau proteinele ??? Deh, o simpla modificare in ADN nu e tocmai suficienta pentru a obtine „efectele” pentru care se face reclama, intrucat ADN-ul e doar o particica dintr-un mecanism enorm.

  PS: Inteleg de ce astfel de articole apar in publicatii de o calitate indoielnica si nu in literatura stiintifica: pentru ca nivelul de pregatire intelectuala, redus, al majoritatii cititorilor nu poate decat sa dea apa la moara impostorilor.

  Aceea majoritate a cititorilor nu are capacitatea de a distinge intre un fals, o poveste pentru copii si o lucrare stiintifica veritabila intrucat nu dispune de niciun mecanism si de niciun etalon pentru a distinge adevarul de minciuna (in cazul subiectelor de acest tip).

  Mecanismul psihologic prin care unii sau altii iau de bune astfel de articolase este unul pur emotional (motivated „reasoning”) care satisface nevoia de a crede in ceva si nu pe cea de a cunoaste.

 21. Cezar spune

  Desi tind sa cred ca modul in care gandim are o oarecare influenta in lumea din jur care apoi se reflecta tot asupra noastra, articolul asta nu-mi inspira prea mare credibilitate. Eu nu am auzit nicaieri ca un atom sa fie format din fotoni.
  Atomul este format din 3 particule elementare si anume protoni, neutroni si electroni, iar fotonul este o particula elementara ce contine radiatie electromagnetica.

 22. IOIO spune

  http://www.physorg.com/news/2011-11-scientists-vacuum.html

  Cititi articolul ca pe un fapt divers in cazul in care literatura sau aprofundarile stiintifice asupra unor fenomene nu va ajuta sa va debarasati de ceea ce credeti ca stiti cu adevarat. Fizica de clasa a 8-a …. intelegeri ce astazi au fost cu mult depasite. D’altfel, indiferent cat cunoasteti din lumea de dincolo de voi, incercati sa recititi ‘Harap Alb” altfel decat l-ati interpretat pana acum. Apoi incercati ” The Fairy-Land of Science”, si lecturati lucruri simple lamuritoare despre munca lui Nikola Tesla, despre ..subtle energy…earthy energy…. Intr-un final reveniti la articol. Sfatul meu este sa evitati paralizia psihanalizei in grup. Cu consideratiune

 23. Trusca Carmen spune

  Imi pare tare rau ca oamenii sunt atat de reticenti la descoperiri ale oamenilor de stiinta,eu as traduce toate acestea pe intelesul tuturor,conform unui prea cunoscut cantec:”si unde dragoste nu e nimic nu e,nici soare nu-i….”Ati observat cu totii presupun ca starea de bine,de echilibru,ne da alta viziune asupra vietii,avem”aripi”,insa cand suntem demoralizati,inchistati in noi ,cum e? Vedeti?Practica…

 24. andrei spune

  Poate ca traducerea acestui articol nu e cea mai reusita si v-ati blocat la „fotonii atomilor” … va recomand sa mai cititi un pic si din alte surse sau urmariti documentarul pe care l-am postat mai sus (undeva pe la 1hr:44min se vorbeste exact despre acest subiect) iar daca vreti o imagine mai in ansamblu urmariti chiar intreg documentarul! Peace people!

 25. ana spune

  este un articol minunat iar modul in care a fost scris , criticat de altii , este doar pentru a fi pe intelesul tuturor …. nu are rost sa despicam firul in patru ,dar pentru cei care nu sunt de acord sau au nedumeriri etc ar face bine sa se documenteze inainte sa arunce cu pietre.

  pace si iubire

 26. Ahold spune

  Totul aici este un ghiveci mare. Psichologia complicat cu genetica cu fizica cu metafizica cu biochimie cu tot cu filozofie fara nici o baza stiintifica bine pusa la punct. Intentia intrunfel bun dar prezentat cu instrumente total neadecvate. Fara bibliografie.
  – cel mai simplu influenta. Exprimarea afectivitatii. Multumesc, te iubesc, imbratisare, te respect, te rog iartama. Pentru asta nu trebuie mare stiinta. De ce se borbeste despre ADN? De ce nu se vorbeste despre cel mai simplu lucru de exemplu. fata in fata cu un alt om care este la un metru de noi.
  – (parerea mea) Sunt „dimensiuni” care se produc hierarchic totodata interactioneaza intre ele. Da stressul are effect asupra organismului global. Gindirea negativa produce stress. Creste tensiunea etc. Dar astea sunt lucruri bine cunoscute pentru asta nu trebuie mare stiinta. Nu trebuie zburate pe meleagurile scifi.
  – avem responsabilitatea de a nu abera, si de a nu dezinforma oameni. Mai bine sa nu scriem nimic.
  – dragoste? Simplu „…sa stii ca te iubesc, esti drag pentru mine, fac tot posibilul sa te sustin si sa fac ce stiu ca e bine pentru tine, chiar mai mult …te iert” Va veni rindul lui cind va gindi” am invatat iubire, mi a placut, dau mai departe”. Dupa un timp fara nici o pseudostiinta, metafizica fara sa inteleg Genetica, poate ca se va schimba mentalitatea din jurul meu.
  – Pentru tot articol ar fi ajuns atit. „Nu trebuie stiinta pentru a ierta, si a iubi pe altcineva. Te rog intoarcete spre cel mai apropiat om de linga tine si fa ceva drag pentru el”

 27. EU spune

  Articolul de fata este la fel de real precum povestile cu Harry Potter, cu diferenta ca povestile respective nu sunt pline de erori de redactare si SF-ul nu este singura componente principala. In ambele cazuri audienta pare sa fie in mare formata din aceleasi persoane 🙂

  Unii, in naivitatea lor nostima, afirma ca pe aici sunt prezentate chestii revolutionare ca Fizica de clasa a 8-a a fost de mult depasita. Interesant este ca respectivii nu au inteles nicioadata nici macar fizica de clasa a 8-a, dara’mite concepte foarte complexe precum mecanica cuantica. Sa spui ca fizica de clasa a 8-a a fost depasita e o afirmatie fara valoare atata timp cat nu poti prezenta dovezi veritabile in sprijinul tau.

  Articolul lui IOIO e unul interesant, doar ca el nu infirma nimic din fizica predata in scoala. Ce infirma totusi articolul respectiv sunt tocmai afirmatiile fara nicio baza din Financiarul. Din contra, articolul din Physorg confirma modelele predate in scoli: efectul Casimir e cunoscut de peste 60 de ani, iar aparitia particulelor si undelor din vid (quantum vacuum) a fost prezisa de Richard Feynman, in electro-dinamica cuantica chiar inainte de aceasta. Toate acestea sunt dovezi de stiinta adevarata, bazate pe consistenta matematica si dovezi experimentale; lucruri foarte diferite de povestile de adormit copii precum prinsul fotonilor intr-o sticluta, influenta gandurilor asupra ADN-ului ignorand total complexele reactii bio-chimice ce au loc la nivel celular, si alte povestioare din Financiarul

  @Carmen Trusca: nimeni nu e reticent la descoperirile oamenilor de stiinta ci doar la impostura. Daca ai intelege macar putin, notiunile de baza, din Fizica sau Genetica ai intelege si de ce anumiti comentatori de pe aici sunt atat de reticenti la aceste povesti. Beneficiile gandirii pozitive sunt mai mult decat evidente, totusi ce este prezentat in acest articol este cat se poate de fals si ne-adevarat. Si mai e un adevar foarte general: ignoranta e de multe ori sursa fericirii, nu adevarul.

 28. Nicolas spune

  WOW, intentia articolului probabil ca a fost buna, insa modalitatea de a atinge plevea e hilara.
  Cateva obiectii:

  Atomii NU sunt formati din fotoni ci din electroni si nucleu care e format la randul sau din un proton si 2 neutroni care la randul lor sunt formati din quarci si gluoni…se numesc particule subatomice, nu fotoni.

  Campul emotional cum l-ati numit Dvs se poate numi asa numai dupa ce este masurat, si trasate niste valori pe niste vectori si directii.

  Secventa de ADN nu se schimba, doar se opresc/pornesc anumite coduri din acesta, si nici cromozomii nu se schimba intre ei, am iesi mutanti.

  Felicitari insa pentru incercarea de a deschide mintea unora, ca stiinta inca este la inceput si nu le stim pe toate.

 29. carmen spune

  GENIAL!

 30. Savescu Alexandru spune

  Sigur nu e vorba despre fotoni! Stiu ca am mai citit despre experiementul asta mai demult si cred ca era vorba despre electroni… dar in rest nu sunt noutati.

 31. zah lucian spune

  este acelasi lucru cu ceea ce se spune in filmul documentar:
  ,, The Secret”, in plus am aflat despre puterea inimii, fantastica descoperire!

 32. Dora spune

  Filmul este superb! Este îmbinarea perfecta dintre ceea ce stiau deja cei din antichitate, civilizaţiile străvechi care aveau acces la cunoaştere, dintre ceea ce redescopera psihologia transpersonala referitor la vastitatea conştiintei umane si noutatile din fizica cuantica ce nu ar trebui sa lipseasca de pe bancile scolilor ca materie fundamentala. Felicitari oamenilor preocupati de adevarata realitate in care ne scaldam nestiutori!

 33. Ahold spune

  Foarte bine atunci sa stam in fata monitorului, si sa iradiem lumea cu emotii prin inima. Am ajuns in lumea internetului si am ajuns atit de lenesi ca credem ca ajunge sa iubim fara sa si aratam. Un om care plinge nu de explicatii stiintifice are nevoie ci de o imbratisare de o ascultare. Sint psihiatru si vad ca oameni care sufera nu de explicatii stiintifice au nevoie ci de ascultare de sfaturi pentru viata. Rezolvarea sistemuli avem nevoie. De gindire clara avem neovie. Oameni au nevoie de fapte, nu explicatii complicate ce nici nu inteleg. Asta lipseste la oameni. Lumea nu se va schimba prin iradierea lumii prin cimpuri electromagnetice produse de inima condus de emotii ci prin emotii care ne motiveaza pentru a face un pas inainte spre un om, sau a pune deoparte cu mina goala un obstacol din fata unui alt om care sufera, sau care ne motiveaza sa stam jos linga un om si sa ascultam ce spune, aratand afectivitate. Uni parinti „iubesc” asa de mult ca nu lasa copii sa iasa afara. Sint atit de grijuliu ca copilul devine inchis intro lume de vitrina. Unde e vorba aici de DNA si iradierea lumii cu iubire prin inima? Te iubesc iti modific DNA dar iti dau si o palma. Palma va ramine pe o viata in memoria ca o suferinta, care la rindul lui va modifica cum gindeste omul. Unde e vorba aici despre DNA?

 34. Ahold spune

  DNA ne ajuta prin dinamismul, adaptarea lui. Ne ajuta sa adaptam la o palma, sa ne adaptam la o actiune prin adaptare la o cerinta de energie surplus cind avem nevoie de a misca mina cind vrem sa imbratisam pe cineva. Ne ajuta cind avem nevoie de regenerare de la o palma. Acelasi modificari se intimpla cind vrem sa imbratisam pe cineva si/sau sa dam o palma(poate la nivelul creierului sunt diferente – nu ma bag in asta ca nu sunt sigur, dar la nivelul muschilor si unele nivele acelasi lucru se intimpla). Ce se va intimpla daca fiecare om de pe fata pamintului ar sta acasa si ar incerca sa iubeasca fara a actiona? Putem sa asteptam la o schimbare fara a face nimic stind acasa? Poate uni politicieni stau acasa si „iubesc” fara a gindi oare ce trebuie sa fac sa schimb lumea. Poate uni oameni gindesc, imi ajunge sa modific DNA in strainatate prin cimpuri electromagnetice dar acasa in familie nu mai schimb nimic ca mai si trebuie sa fac ceva de exemplu sa stau jos si sa ascult pe copilul meu care vine plingind de la scoala ca a primit o nota mai proasta. Sau sa stau jos si sa schid gura(pentru asta tot DNA avem nevoie)sa explic o lectie la copilul meu sau sa explic ca nu nota e important ci ca ai incercat tot ce ai putut? Sau cum te pot ajuta sa primest alta data o nota mai buna? Isus a trecut prin suferinte, incerca sa schimba ceva prin actiunile sale si nu prin explicatii stiintifice. Si multi oameni au facut sau au incercat la fel.

 35. Rares spune

  citat de pe un alt site:
  ” Russian researcher Dr.Vladimir Poponin put DNA in a tube and beamed a laser through it. When the DNA was removed, the laser light continued spiralling on its own, like it would through a crystal! This effect is called ‘Phantom DNA Effect’.

  It is surmised that energy from outside of space and time still flows through the activated wormholes after the DNA was removed. The side effect encountered most often in hyper communication and also in human beings are inexplicable electromagnetic fields in the vicinity of the persons concerned. Electronic devices like CD players and the like can be irritated and cease to function for hours. When the electromagnetic field slowly dissipates, the devices function normally again. Many healers and psychics know this effect from their work.”

 36. sorin7486 spune

  Care parte din asa zisele descoperiri are a face cu fizica cuantica?

 37. cristi spune

  Bleah, stiinta + misticism + voodoo + SF + religie = BULLSHIT. Daca pui la gramada mai multe sisteme de gandire diferite, iti rezulta o gramada de contradictii.

 38. oana haragus spune

  Privitor la articol – exista in el confuzii, dar tocmai asta il face accesibil acelor mase „ignorante”. Poate deschide CURIOZITATEA si acesta e un lucru bun. Cine doreste sa stie mai mult va fi stimulat sa cerceteze. In plus a adus prin polemica de pe forum inca un PLUS de informatie, fiecare a venit cu ce stie.
  Eu vin cu asta:
  Cea mai mica particula care s-a descoperit, cercetat si masurat este somatida. Versatilitatea ei, felul cum se schimba si se transforma/adapteaza dovedeste ca „Nimic nu se pierde in Univers, totul se transforma”.
  O contribuţie IN INTELEGEREA MISTERULUI VIETII PE PAMANT deosebită a avut Gaston Naessens. El a inventat un microscop cu care putea vedea foarte bine mycrozimele descrise de Bechamp, pe care el le-a numit SOMATIDE.
  Somatida este cea mai mică particulă vie a materiei, şi poate lua orice formă: spor, bacterie, bacil, bastonaş … Este sursa vieţii.
  Somatida este nemuritoare, ea nu poate fi distrusă prin nici un mijloc fizic sau chimic. La moartea noastră, ea devine bacterie şi asigură descompunerea organismului nostru în componentele sale de bază: oxigen, hidrogen, carbon. După ce şi-a terminat lucrul bacteria redevine somatidă şi se reîntoarce în natură.
  Somatida este un condensator de energie. Ea condensează energia cosmică şi o transmite materiei. Face legătura între spirit şi materie. Nu aceasta este definiţia sufletului?
  Somatoscopul este un microscop inventat de Naessens, care permite oricui să vadă somatida şi toate formele pe care le poate lua. El observă sângele proaspăt, viu, nu cel colorat care este mort. Cu ajutorul acestui microscop, el a putut descrie ciclul complet al somatidei.
  Ne putem afla într-una din cele trei situaţii:
  somatida este într-o stare foarte bună – avem sănătate bună
  somatida prezintă câteva anomalii – avem sănătate rea
  somatida prezintă mai multe forme – boala s-a instalat deja.
  Pentru cazul în care boala s-a instalat, a inventat un remediu care poate să restabilească buna sănătate a sistemului imunitar, permiţând elementelor anormale să revină la forma iniţială.
  Remediul se numeşte 714-X, acesta se injectează în limfă, nu are efecte secundare, el nu vindecă boala, dar ridică starea de sănătate, revine pofta de mâncare şi revine energia pe care am pierdut-o. Suntem capabili să corectăm cauzele bolii noastre şi prin urmare ne putem vindeca.
  Cei capabili de autovindecare si mai ales constienti de Sine.

  Puteti citi mai multe despre miracolele secolului XXI

  Tehnica terapeutica Bowen
  si
  Noua Medicina Germana

  1. stefan spune

   Ca sa va lamuriti de stinta actuala , cautati pe facebook sau youtube grup de studi Keshe.

 39. Pomello spune

  „fiecare gând este de fapt o energie pe care o lansăm în Univers…”
  Frumoasa teza! Pe ea se poate construi un intreg univers de gandire pozitiva.
  Nu stiu daca este corect sa preluam rezultatele unui studiu si sa le explicam folosind teze precum rezonanta, energii…
  Rezonanta si energiile nu au nimic uman. Fizica teoretica opereaza cu aceste notiuni. Omul reprezinta infinit mai mult, fizica insasi fiind creata de om.
  Invitatia mea este la LUCIDITATE.
  Sunt curios ce explicatii ar oferi un fotbalist constatarilor pe care se bazeaza articolul…

 40. Ahold spune

  Daca explicam ceva cu stiinta atunci sa fie stiinta. Cu explicatii, cu bibliografie, impreuna cu toate cerintele al unui articol stiintific. Nu cred ca e bine sa cream, o „credinta” bazata pe „stiinta(?)”. Citeodata logica de zi de zi e mai aproape de realitate decit (pseudo)stiinta(http://en.wikipedia.org/wiki/Pseudoscience). Interesant e ca daca cineva explica aproape acelasi lucru de exemplu ca: gindirea pozitiva e bine pentru toti, are un efect pozitiv pentru relatii, influenteaza viata unui om nimeni nu ridica atentia, nimeni nu spune genial. Oare de ce? De ce trebuie explicat un lucru simplu ca „CREIERUL ,INIMA , ADN-ul SI MEDIUL INCONJURATOR SUNT IN STRANSA LEGATURA ” prin explicatii complicate? Nu e natural? Toate istoria omeniri se bazeaza pe decizi ce sunt luate de oameni. Normal ca mediul inconjurator si corpul uman sunt strins legate.
  Cind omul se concentreaza atentia spre inima, de fapt schimba atentia de la problemele zilnice spre un lucru. E normal ca daca schimbam atentia de la lucruri stresante spre inima atunci descrestem stressul, descreste tensiunea etc. Nu putem concentra la inima daca ne certam cu cineva. Nu putem concentra la inima daca nu oprim din alergat de zi de zi. Nu putem concentra daca ne gindim deodata la o situatie stressanta. Facind concentratia zilnica spre un lucru anume defapt oprim din „alergat”. Certind cu sotia, sotul, copii etc. nu mai avem timp pentru inima, pentru relaxare. Relaxind schimbam mentalitatea si astfel si relatia cu mediul inconjurator. Cred ca e logic, simplu si nu trebuie zburat spre melagurile pseudostiintifice. Deci da canalizind gindirea spre ginduri bune iubire etc. are efecte enorme in primul rind pe sanatatea noastra si prin asta afectam si viata altora.
  Daca e cineva care se intereseaza despre stressul de zi de zi recomand Robert Sapolsky http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Sapolsky
  Se poate gasi pe net si pe you tube.

 41. andrei spune

  S-o dus nenea la supermarket si o cumparat 5 mililitri de fotoni si vreo 2 grame de ADN.S-o dus acasa si o pus apa intr-o oala si a inceput sa o fiarba.O pus fotonii in oala si adn-ul intr-un plic de ceai legat cu o ata.O tot tras de ata aia in sus si in jos pana o iesit un ceai foarte bun.

  Asta ii chiar o prostie…

 42. ABURICI spune

  CHIAR ASA CUM A PUS FOTONII??? ….CE STITI VOI PINA A AJUNS SA PUNA FOTONI IN EPRUBETA A MAI FACUT SI ALTE DESCOPERIRI PE CARE NIMENI NU LE POATE DEZVALUI!!!!…..E SECRET DE STAT LA BAZA ACESTUI ARTICOL STA O INTREAGA MUNCA DE CERCETARE „ELABORIOASA”.!!!!! CARE ESTE!!!

 43. ABURICI spune

  bla bla bla pentru zicala „ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ai”.
  nu va mai straduiti sa demonstrati „nedemonstratul” caci nimic nu se pierde nimic nu se cistiga, totul se transforma!!!!

 44. ABURICI spune

  aaa si asta nu e nici de departe „fizica cuantica” e bla bla pe limba tuturor..

 45. Călin Ţurcan spune

  După a 2-a sticlă de vodcă Fizicianul rus Vladimir Poponin a văzut nu numai fotoni în eprobetă dar şi cai verzi pe păreţi.

 46. pentru sceptici spune

  citiţi de la pagina 4/8 a documentului, începând cu propoziţia „În 1984 la Academia de Stiinţe din Moscova, Vladimir Poponin şi Piotr Gariaev au fostautorii unui experiment demn de intrat în istoria ştiinţei.”

  http://www.scribd.com/doc/96318933/Descoperirea-%E2%80%9Cefectului-fantoma%E2%80%9D-al-ADN-ului-cand-interactioneaza-cu-fotonii

 47. donitz spune

  Explicatia mea.Romanul de rand,mai ales ala de la tara,s-a cam saturat de,,aleluia,aleluia” de 2000 de ani,cat e el de idiot, vrea sa mai auda si altceva,si atunci ce s-au gandit mai marii bisericii,hai sa aruncam niste explicatii,,stiintifice” care sa coincida cu ideile noastre sucite rasucite ,poruncite si bolborisite dupa cum ne-a picat noua mai bine.Popa stie ca un om citit care se bazeaza pe lucruri si descoperiri reale nu-l vezi prin biserica,decat la evenimente la care trebuie sa se duca,deaceea inventand ,,specialisti rusi”si alte cretinisme ,ambalate intr-un articol bine garnisit cu unele chestii mai apropiate de adevar,incearca sa aduca mai linga cutia milei si intelectualii care au buzunarele mult mai pline decat descultii care se perinda intruna pe la TREZORERIA patriarhului.Sa fie clar,popa nu poate sa-i spuna unui sarantoc:Iesi afara din biserica,(uneori ii spune),dar nu-l inghite pt ca nu are bani.Dar sta drept in fata unuia plin de bani care-si vrea numele scris pe vreun perete si care nu crede in Dumnezeu.Acest articol este o diversiune a B.O.R,pt a-si umfla mai tare contul care va ajunge curand PIB-ul Romaniei.

 48. dumitru spune

  Domnilor,frumoase comentariile expuse,adevarul este ca daca s ar studia in scoli fizica cuantica si medicina cuantica altfel ar arata viitorul nostru ! Din pacate aceste stiinte sunt bine cunoscute de marile puteri si tinute secret in seifuri,cert este ca atitudinea si gandirea pozitiva mentin echilibrul uman,cu toate ca in jurul nostru sunt fel si fel de radiatii si campuri nocive, urmare a tehnologiilor de varf existente si folosite in scopuri distructive dar prezentate ca fiind extrem de valoroase si folositoare ptr.aparare etc. si nu in ultimul rand antenele Harp existente deja care au ca scop controlul si dirijarea gandurilor!!!In acest sens puteti cauta si lectura cartea „CONTROLORII LUMII”,si veti gasi raspunsuri uluitoare vis a vis de subiectul dezbatut si fata de fiinta umana in esenta ei.

 49. Lavi spune

  Of Doamne,nu neaparat articolul este exceptional ,dara scepticii comentatori nu inseamna ca stiu si fizica (ar fi interesant cu ce note au trecut-o)sau chiar daca o stiu ,nu le stiu pe toate.Daca va uitati in istoria lumii ,marile descoperiri au fost intotdeauna luate in ras de öficiali”-autoritati sau oameni de stiinta.Poate nu sunt neaparat descoperiri,dar inainte de a face pe desteptii hai sa ne mai documentam,sa mai cercetam ,sa asteptam.Nimeni nu-i profet in tara lui…Cat despre fizicianul rus cu vodca sa ii reamintim lui Turcan ca rusii sunt autori a mari descoperiri,pe cand de Turcan nu am auzit.Iar legile vietii ,creier sau inima in interdependenta nu le vor intelege niste smecheri pompati cu bani pentru a descoperi arme si a modifica virusi in scopul transformarii in arme biologice.

 50. marcel spune

  Pentru sceptici
  Tot ceea ce invatati acum in scoala nu reprezinta nici 1% din cercetarile facute in ultimii 20 de ani. Deschideti-va mintea si inima si amintiti-va mereu de cum au ras marii invatati de cel care a spus ca Pamantul este rotund si se invarte in jurul Soarelui… Radeau si curcile de el, nu?!!!

 51. Merisan Silvia spune

  FELICITARI PT. ARTICOL. Mai deschideti mintile celor ce se cred destepti,dar nu sunt…Abia dupa moarte,vad adevarul. Suntem energii,si tot ce emitem are rezonanta. Nu voi comenta prea mult.Aveti grija cum va traiti viata…Dumnezeu exista.

 52. Alexandra spune

  N-are treaba inima ca organ cu sentimentele , emotiile si convingerile.
  Daca vorbind din punct de vedere stiintific, e creierul responsabil de asta, iar daca vorbind din punct de vedere spiritual, este sufletul.
  Inima e un organ oarecare. Daca cineva are boala de inims si aritmii, ce emite?
  Mentiunea asta a cam scazut din credibilitatea articolului.

  1. Daniel spune

   Fara suparare, tu cand ai aritmii, creierul functioneaza tot cu aritmii..pt ca asa este irigat? :)))))
   Informatie nu inseamna puls al inimii, vibratii ori frecventa nu inseamna contractie musculara neaparat, samd!
   Si Einstein a spus de fizica cuantica , de teoria campurilor unificate. Este un rcetin, nebun pt ca nu s-a dovedit si nu se poate, nu? Nu puteti accepta ca sunteti/suntem niste ganganii prea mici si prea putin dezvoltate sa intelegem? Sau poate dezvoltati gresit spre materialism!
   Citit mai mult si divers inainte sa va dati cu mucii pe fata voastra insiva!

 53. eu spune

  felicitari !

 54. vio_croitoru spune

  Cind se lucra la crearea avionului,TOTI SAVANTII lumii au declarat sus si tare ca asa ceva nu este posibil si ca totul este o aberatie!!!
  Mai stati o secunda cind vreti sa aruncati cu pietre …poate ca totusi exista ceva mai presus de intelegerea voastra.
  SI DE FAPT REPETATI NISTE LUCRURI PE CARE LE-ATI AUZIT, V-AU FOST INOCULATE IN SCOALA,dar nimic nu rezulta din propria experienta!!!

 55. Parerea mea spune

  Domnul Iisus Hristos a transmis invatatura in parabole ! Asta pentru a fi inteleasa de tot omul ! Daca ar fi fost o expunere stiintifica pe masura valorii ei, nu ar fi inteles-o nimeni si asa ar fi ramas, necunoscuta, ca multe expuneri striintifice pe domeniile lor. Mintea este intr-un fel un rezultat al educatiei primite . Nu este nici-o legatura intre minte care formeaza EGO-ul si realitate. Tot ce este logic, este logic conform mintii sau invataturii primite, conform tiparelor mostenite. Adevarul este mai presus de logica umana ! Este foarte simplu, si totodata imposibil de inteles cu mintea, de ce a venit Mantuitorul, si a schimbat Legea veche, a Talionului, cu Legea noua, a iubirii si iertarii neconditionate ? Sunt multe lucruri care nu pot fi exprimate prin cuvinte, ci doar traite ! Ele sunt din alta lume, si de aceea nu asi gasesc o explicatie logica in lumea aceasta.

 56. felicia spune

  Aberatii mai mari nu am citit in viata mea!
  Desi lucrez in inginerie genetica nu mi-ar fi trecut asemenea tampenii prin cap.Oameni buni nu va lasati pacaliti de cuvintele frumoase si savante!

  1. Daniel spune

   Si despre genetica ta in care esti atat de desteapta te-ai intrebat ce ar fi spus acum 2-3-600 ani oamenii daca le-ai fi spus ce faci tu acum?
   Aveti creier degeaba, doar sa va laudati cu el!

 57. gicu spune

  În mai puțin de 50 de ani se va descoperi teoria si filozofia TIMPULUI TRIDIMENSIONAL ÎN PARAPSIHOLOGIE știința îm ingineria genetică atât de mult a evoluta încâtdoar timpul le va REZOLVA din punct de vedere PRACTIC.

 58. Autodepasire.ro spune

  E de apreciat totusi faptul ca indiferent de motiv, aceste randuri scrise mai sus pot trezi in cititor cel putin curiozitatea de a-si explora sinele intru dezvoltarea sa personala!

 59. Pulpanos77 spune

  Dragii mei, fara a dori sa elogiez acest articol, trebuie sa mentionez ca fenomenele descrise acolo au fost evocate in multe alte articole si emisiuni doar ca ceva mai corect. Putem observa datorita unui „capriciu al naturii”, care este autorul articolului, ca incepem sa ne dam seama de ce vechile zicale populare au totusi un sens si poate chiar o acoperire stiintifica.
  Mergand mai departe, in calitate de nespecialist as indrazni sa fac un joc de logica si sa spun ca daca iubirea sau dragostea -cum vreti sa-i spuneti, se regaseste ca efect (dar nu numai) la nivel cuantic in sensul fortelor care tin laolalta intr-o anumita ordine particulele subatomice, (indraznesc sa presupun ca aceasta incarcare emotionala colosala este si forta care mentine bozonul lui Higgs in existenta, care dupa cum stim apare si dispare in permanenta, si fara de care nu ar putea exista materia de nici un fel)in lipsa ei materia s-ar dispersa, si-ar pierde coeziunea si masa si ar inceta sa mai existe in intregime.
  Contraziceti-ma daca ma insel! :)))
  Asta ne-o va dovedi stiinta ceva mai tarziu
  Dar pana atunci as propune sa incercam macar sa nu ne mai antipatizam inutil mai ales cand nu e cazul deoarece e dovedit din toate punctele de vedere cat este de distructiv.
  Va multumesc!

 60. Ilie Aurel spune

  Din experimentele mele cu bioenergie am inteles ca nu exista o anumita parte a corpului care sa fie dominanta ca putere , insa putem spune ca cea mai puternica parte este aceea care o utilizam permanent si aceasta este creierul ce se ocupa cu subconstientul . In diferite experimente se observa ca partea centrala a creierului este incredibila de puternica pentru pulsuri electromagnetice de raze x si gamma iar in alte cazuri se observa ca degetul aratator de la palma dreapta este cel mai puternic si e conectat la partea stanga la muschii de la sira spinarii . In alt experiment se pune in evidenta ca abdomenul e cel mai puternic din punct de vedere al cantitatii de energie emisa pe frecvente incepand de la 10 kilotertz pana la 2 terrahertz cand apare orgasm intens . In alt experiment se pune in evidenta ochiul drept ce poate emite focalizat o presiune arat de mare incat poate dezintegra materia , topeste materia , face plasma si chiar fuziune nucleara . In alt enperiment se pune in evidenta talpa stanga la picior si palma stanga ce poate prelua controlul telepatic la alte sisteme cum e computerul , vrusii , bacteriile ,becuri , sisteme electrice , acumulatoare electrice . Pot spune ca in om exista diferite parti specializate si in functie de cat e antrenata , fiecare ajunge la o anumita putere . Creierul alege sa foloseasca in general o putere medie si aproape niciodata nu alege sa isi arate organul ce da cea mai mare putere deoarece nu are nevoie , iar acel organ consuma multa energie electrica la creier .De regula partea dreapta din fata este cea mai activa si are cea mai mare densitate de energie . Daca ne gandim putin : ce rost ar avea ca sa folosim frecvent organul cu cea mai mare putere , absolut nu are nici un rost deoarece nu emitem decat in apropiere si nu la distante intergalactice , deci organul cel mai puternic inca nu l-am descoperit pentru ca acesta ar putea fi sufletul care nu e un organ .

 61. Dan spune

  Concluzia pe scurt: binele rezoneaza cu binele si raul cu raul.

 62. Zuss spune

  Articolul are anumite „greseli” (sesizate doar de neinitiati) care de fapt nu sunt greseli… fata de poze…pozele sunt corecte …. linile de camp pleaca de la nivelul lui „anahata” iar „inima” despre care se vorbeste nu e de fapt inima ca organ … e chiar acel punct alb reprezentat in poza a 2-a situat undeva intre inima (ca si organ)si nivelul lui anahata. Autorul articolului nu a folosit termenul inima cu intelesul lui clasic de organ … dar se pare ca nimeni nu a realizat toti au citit printre randuri cu ochelari de cal… a folosit termenul de emitator … iar acea „inima secreta” e de fapt chiar sufletul fiintei umane singurul capabil cu o capacitate de comanda asupra ADN-ului si asupra oricarei forme de materie. (ex. Inmultirea pestilor/si painilor … mutarea muntiilor din loc… separarea apelor etc).
  Referitor la fotonii din eprubeta: ( Aici e povestea clasica PROSTIA OMENEASCA : Cu ciubarul orientat spre soare si fuga cu soarele (pardon-fotonii) in casa sa facem lumina)… Un om initiat la fel a sfatuit pe omul redus la minte sa foloseasca un ciocan sa faca o gaura in zidul casei si lumina o sa intre singura… iar daca o sa puna un geam din sticla (material din care e facuta si eprubeta) lumina o sa treaca nestanjenita si nici frigul/vantul nu o sa intre. (Vidul odata creeat din eprubeta nu se pierde in cazul nostru). Sa revenim la savantii care nu stiu sa introduca fotonii in eprubeta… fotonii intra si in casele voastre pe geam…iar o eprubeta supusa unei surse de lumina …fotonii circula linistiti si iau anumite forme corect punctate de cineva care a facut paralela cu Masaru Emoto in comentariile de mai sus. Daca apa e influentata de stari pozitive/negative trimise la distanta la fel si ADN-ul oricarei fiinte vii…si nu numai om … si nu o zic eu … o spun profesori Universitari (minti intradevar iluminate) care au studiat cum se face de otrava de sobolani care o folosim in Europa nu mai e buna si in SUA …(si nicaieri in lume mai mult de o perioada t=timpul necesar de a dezvolata imunitate) asta deoarece sobolanii dezvolta imunitate la otrava… imunitate transmisa prin ADN prin mijloc asemanator „esentei” incercate de a fi transmisa de acest articol fara explicatii de genul „Eprubeta o expunem unui fascicol de lumina pentru a vedea cum danseaza fotonii in interior etc. ” Pe scurt sobolanii din SUA au dezvoltat anticorpi pentru otrava din Europa asta datorita informatiei transmise cel mai probabil prin ADN „LA DISTANTA” deoarece peste tot pe planeta sobolanii dezvolta imunitate la tipurile de otrava inventate. Ar fi multe de spus referitor la aceasta capacitate de a trimite informatii instantaneu. Cel mai bine sa se documenteze cei suspiciosi cu noile studii din nanotehnologie care demonstraza pas cu pas existenta sufletului si a campurilor (invelisurilor subtile ale corpului uman) care a facut ca si pana cele mai mici microorganisme sa posede o memorie colectiva transmisa „MAGIC” astfel incat stiau sa se dezvolte doar in sensul corect (pentru supravietuire)… caile si metodele gresite erau memorate intr-un fel de memorie colectiva (info stocata in ADN + transmisa tuturor microorganismelor) si nu mai erau repetate in noile generatii nascute. Din pacate la om e o ciclicitate datorita intelectului(de aceea istoria se repeta) care preia informatia si nu o trece prin memoria colectiva… prin suflet o proceseaza la nivel pur intelectual si e la fel de gresit cum era si conceptul ca pamantul e buricul pamatului… la fel de gresite sunt conceptele din fizica pe care o cunoastem pana in prezent dar … care mereu e in schimbare si accepta deja modificari. (Din pacate natuara umana uita tragediile unui razboi si la o anumita perioada cere din nou SANGE/URA si RAZBOI).
  Si daca doriti sa explicati inexplicabilul (din punct de vedere al fizicii actuale) va invit sa explicati cum anume traiesc zeci chiar sute de monahi sihastri in muntii Romaniei fara apa si mancare doar hranindu-se din cuvantul lui Dumnezeu. (Zosima a trait 129 de ani) initial s-a hranit cu radacini de plante, coji de copac, muschi, mai apoi nu a mai avut nevoie de nimic doar de mila Lui Dumnezeu … putea sa devina invizibil la vointa si sa se arate doar cui doreste. Sa nu mai zicem de levitatie sau (TELEPORTARE Arsenie Boca din inchisoare la inmormantarea mamei lui).Dar sa lasam paranormalul SI Explicati asta: Oasele sfintilor hranite doar cu hrana vie si mai apoi doar din cuvantul lui Dumnezeu isi schmba structura anatomica normala … nu se mai descompun + degaja un miros placut. ( Daca acest articol nu se apropie cu argumente solide ca sa explice acest fapt … poate gaseste „fizica clasica” invatata de „Domniile” voastre pana in clasa 8 :-)))) din cate imi amintesc se studia doar elemente de baza din electricitate si in clasa 7 mecanica ,6 -a fizica generala si electrostatica/ mecanica fluidelor legea lui Arhimede ETC. In facultate toate tampeniile cu matematici speciale si teorii diverse si tot degeaba. Mi-e atat de mila de cei care nu au putere de patrundere mentala si prin intermediul sufletului si a intuitiei universale… deoarece sunt doar niste animale mai avansate dar foarte, foarte departe de Creatorul nostru Dumnezeu. Care ne asteapta sa ne desteptam cu totii prin cunoastere treptata dar anevoioasa uneori. Va doresc o TREZIRE GRABNICA !

 63. ion bucur spune

  Iti vine sa rizi de o asemenea traznaie, inima sa aiba rolul ei afectiv in viata omului, prin cresterea sau descresterea cimpului electromagnetic pe care corpul uman il emite. Este cunoscut faptul ca gindul se intoarce impotriva celui care il emite. Scapati din vedere ca barbatul are doua subconstiente, unul individual, unul colectiv, ca reverberare afectiva.Subconstientul colectiv este reverberare afectiva.Intelectualul observa reelatia indestructibila dintre realitate si perceptia acesteia, fenomenul tine de reverberatia afectiva.

 64. Sally spune

  Există un joc cu lumina (fotonii) care închid un circuit prin prisme, care se poate forma într-o eprubetă…

 65. klod spune

  Când o persoană educată scrie un articol frumos și documentat ; imediat apar ,,oamenii de știință ,, din cartier de după blocuri , și contraargumentează feroce cu cuvinte jignitoare exact după ,,înaltele lor studii academice,, din Ferentari sau cartierul lor rău famat .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata