Valeriu Zgonea (PSD): Nimeni din partid nu vrea ca Mircea Geoană să plece

Nimeni din PSD nu vrea ca Mircea Geoană să plece, a declarat, duminică, la Timişoara, vicepreşedintele social-democrat Valeriu Zgonea, potrivit căruia preşedintele Senatului s-a poziţionat în afara partidului, refuzând să respecte deciziile Biroului Permanent Naţional.

”Nimeni din PSD nu vrea ca Mircea Geoană să plece. Au fost trei elemente pe care noi le-am identificat: primul, unitatea partidului, disciplina în interiorul partidului şi coerenţa mesajului. Mircea Geoană s-a poziţionat în afara partidului refuzând, după pierderea alegerilor interne, să accepte deciziile Biroului Permanent Naţional.

Citeste si:  Eugen Şerbănescu: Ursul de Aur pentru "Poziţia Copilului" - o performanţă uriaşă pentru cinematografia românească

Biroul Permanent Naţional l-a sancţionat, rugându-l şi obligându-l ca timp de şase luni să nu mai vorbească în numele PSD. După această perioadă, Mircea Geoană nu a venit la birourile permanente, nu a comunicat şi nu a avut o agendă comună cu partidul care l-a propus pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Din păcate pentru noi, Mircea Geoană s-a situat în afara partidului, nu pentru că noi am cerut, ci pentru că el a vrut”, a afirmat Zgonea.

Potrivit acestuia, niciun lider al PSD nu este mai presus de interesul partidului.

Citeste si:  V.Blaga: Vom stabili care dintre secretarii PDL din BP va ceda funcţia PSD

”În acest moment, PSD este concentrat pe câştigarea alegerilor. Niciun lider al partidului nu e mai presus de interesul partidului să câştige alegerile. (…). Sute de mii de oameni au muncit, în 2009, să strângem 5,2 milioane de voturi pentru PSD şi pentru candidatul nostru.

Aceşti sute de mii de oameni vor să vorbim astăzi despre unitate, despre disciplină şi despre coerenţa mesajului, cu un singur scop: să câştigăm alegerile. Ţinta noastră nu e să ne batem între noi, ţinta noastră e PDL, ţinta noastră e Traian Băsescu”, a spus Zgonea.

Citeste si:  Gabriela Firea, postare pe Facebook, după votul pentru Guvernul Orban: Cine trădează va fi trădat

Valeriu Zgonea a vizitat duminică noul sediu al PSD Timiş.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close