Cel mai scump accident auto din istorie: 11 autoturisme de lux implicate

Cel mai scump accident auto din lume s-a produs în Japonia, cu implicarea a 11 autoturisme de lux: opt Ferrari, trei Mercedes, un Lamborghini Diablo, precum şi un Nissan Skyline şi un Toyota Prius, informează luni în ediţia sa electronică ziarul Yomiuri.co.jp.

Ziariştii niponi nu au apucat încă să calculeze totalul prejudiciului, dar indică faptul că numai un Ferrari 355 costă câteva sute de mii de dolari.

Acest accident, produs pe un tronson al autostrăzii dintre prefectura Hiroshima şi regiunea Kyushu, pretinde la titlul de cel mai scump accident automobilistic din istorie.

Unele dintre autovehiculele implicate în acest accident au fost într-atât de grav deteriorate încât orice reparaţie este imposibilă.

Conform datelor preliminare, totul a început atunci când un Ferrari a derapat pe şoseaua umedă.

Cei mai mulţi dintre conducătorii auto implicaţi în accident au fost spitalizaţi cu răni de gravitate diferită, dar viaţa lor nu este în pericol, graţie sistemelor de siguranţă performante ale autoturismelor lor.

Traficul a fost blocat timp de şase ore pe segmentul respectiv de autostradă, până când echipele de descarcerare au eliberat drumul de resturile provenind de la autoturismele avariate.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.