Albumul postum al cântăreţei Amy Winehouse, în fruntea vânzărilor din Marea Britanie

Albumul postum al cântăreţei Amy Winehouse s-a vândut în 70.000 de exemplare în primele 24 de ore de la lansare, fiind pe cale de a urca în topul vânzărilor săptămânii în Marea Britanie, a anunţat marţi Official Charts Company, citată de AFP.

‘Lioness: Hidden Treasures’ cuprinde 12 piese, unele inedite şi altele, noi versiuni ale unor cântece mai vechi. ‘Albumul a fost lansat ieri (luni) şi se află în fruntea vânzărilor din ţară’, a declarat AFP un purtător de cuvânt al casei de discuri a cântăreţei, Island Records. O parte din beneficii va merge la fundaţia ‘Amy Winehouse’, care-şi propune să-i ajute pe tineri să scape de dependenţa de alcool şi droguri.

Citeste si:  Atena cere Germaniei 279 de miliarde de euro

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost găsită moartă la casa ei din Londra, pe 23 iulie, după o viaţă marcată de dependenţa de droguri şi alcool. După dispariţia ei, ‘Back to Black’, al doilea ei album şi ultimul, reeditat, a bătut toate recordurile de vânzări în secolul al XXI-lea, fiind depăşit săptămâna aceasta de albumul ’21’ al cântăreţei Adele.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close