Elena Udrea a pierdut defintiv procesul în care cerea daune senatorului PSD Olguţa Vasilescu

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a pierdut definitiv procesul în care îi solicita senatorului PSD Lia Olguţa Vasilescu daune de 100.000 lei, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.

Elena Udrea a dat-o în judecată pe Lia Olguţa Vasilescu, cerându-i daune pentru afirmaţiile acesteia că ministrul Dezvoltării ar avea legătură cu arestarea primarului Craiovei, Antonie Solomon.

Elena Udrea a pierdut atât procesul în primă instanţă la Judecătoria Sectorului 5, cât şi recursul făcut la Tribunalul Bucureşti.

„Din cauza unor acuzaţii extrem de grave formulate în mass-media de Olguţa Vasilescu la adresa mea, acuzaţii care nu au niciun fundament real, dar care mi-au adus importante prejudicii morale, am depus la Judecătoria Sectorului 5 o cerere de chemare în judecată a acesteia.

Citeste si:  Cum îți dai seama dacă un ou este bun fără să îl spargi

Atât în cadrul emisiunii ‘Realitatea zilei’, difuzată de postul de televiziune Realitatea TV în seara zilei de 3 martie, cât şi pe data de 4 martie, în emisiunea ‘Sinteza zilei’ difuzată de postul Antena 3, pârâta Olguţa Vasilescu a făcut o serie de afirmaţii mincinoase şi denigratoare cu privire la o presupusa legătură a subsemnatei cu arestarea primarului Craiovei”, susţinea Elena Udrea într-un comunicat difuzat în 2010.

„De două săptămâni circulă un zvon în Craiova că Antonie Solomon va da cu subsemnatul la DNA. Nu se ştia că va fi şi arestat chiar cu cătuşe, pentru că de câteva săptămâni au fost scoase de pe piaţă firmele doamnei Udrea care lucrau în Craiova. Firmele doamnei Udrea au lucrat în Craiova mult timp. Acum au intrat alte firme pe piaţă”, declara Olguţa Vasilescu în martie 2010.

Citeste si:  Udrea, la ieşirea de la DNA: Poţi pune cătuşe Elenei Udrea, dar nu poţi pune cătuşe adevărului
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata