EUR
4,81 RON
(-0.08%)
USD
4,38 RON
(+0.99%)
GBP
5,65 RON
(+1.31%)
CHF
4,52 RON
(+0.24%)
BGN
2,46 RON
(+0.26%)
BYN
1,96 RON
(+0.97%)
CAD
3,28 RON
(+1.6%)
RSD
0,04 RON
(-0.09%)
AUD
2,88 RON
(+0.84%)
JPY
0,04 RON
(+0.4%)
CZK
0,19 RON
(-0.13%)
INR
0,06 RON
(+1.08%)

 

Lady Gaga ar fi lăsat mult „sânge” într-un apartament de hotel din Londra

Lady Gaga ar fi „lăsat mult sânge” în baia apartamentului de hotel în care a stat vara trecută. La curăţenia făcută după şederea la hotelul Intercontinental din Londra, în baia folosită de vedetă s-ar fi găsit o substanţă roşie care semăna cu sângele, relatează The Independent.

O cameristă din luxosul hotel a afirmat pe site-ul Truthquake că Lady Gaga „se îmbăia în sânge, în cadrul unor ritualuri satanice”.

„Lady Gaga a lăsat mult sânge în apartamentul în care a stat astă-vară. Administraţiei i s-a adus la cunoştinţă incidentul, dar aceasta a cerut să uităm ceea ce am văzut”, a spus ea pe site-ul menţionat.

Un alt martor a adăugat că majoritatea personalului hotelului crede că Lady Gaga a folosit un lichid roşu într-unul din ciudatele sale ritualuri. „Toată conducerea hotelului este convinsă că s-a îmbăiat în sânge sau, cel puţin, că a utilizat ceva sânge la noile costume şi obiceiurile ei bizare”, a adăugat sursa.

Nu este însă sigur dacă lichidul cu pricina era sânge sau nu şi nu este prima dată că Lady Gaga este arătată cu degetul pentru comportament bizar în hoteluri. Se ştia dinainte că este îngrozită de spiritele rele şi că trimite de fiecare dată la hotelurile în care urmează să stea o echipă de specialişti în fenomene paranormale care verifică locurile.

O sursă a declarat că „Lady Gaga crede în activitatea paranormală şi nu vrea să rişte nimic atunci când călătoreşte. Este important pentru ea să nu fie sub influenţa spiritelor.”

Lady Gaga este cunoscută pentru ţinutele ei excentrice şi obiceiurile puţin bizare. Ea a purtat o rochie realizată în întregime din carne la MTV Video Musoc Awards din 2010, iar anul trecut, la premiile Grammy, a apărut într-un ou.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata