Cel mai ieftin produs pentru CÂINI le este VÂNDUT oamenilor – VIDEO

– McDonald’s a fost fortat sa schimbe o reteta dupa ce Jamie Oliver a demonstrat ca un ingredient utilizat de fast-food avea consecinte negative asupra sanatatii consumatorilor.

Cunoscutul bucatar a aratat ca McDonald’s foloseste hidrat de amoniu atunci cand prelucreaza carnea de vita, inainte de a o adauga la produsele vandute, informeaza Daily Mail.

„Cel mai ieftin produs pentru caini le este vandut oamenilor”, a sustinut Jamie Oliver intr-o emisiune TV pe care o realizeaza.

Dupa luni intregi in care bucatarul a atras atentia la televizor asupra folosirii hidratului de amoniu, compania McDonald’s a fost nevoita sa renunte la utilizarea ingredientului.

Citeste si:  Bucharest Radisson Blu Hotel, leader in hospitality industry

Microbiologul Geral Zirnstein, de la Departamentul de Agricultura al Statelor Unite, a sustinut si el ca hidratul de amoniu trebuie interzis: „Consider amestecul acestui ingredient cu carnea de vita drept un produs fraudulos”, a declarat Zirnstein.

De ce ar dori o fiinta umana cu sensibilitate sa puna carne cu hidrat de amoniu in gura copilului sau? Publicul american trebuie sa inteleaga rapid ce face industria alimentara”, a declarat Jamie Oliver.

Ingredientul nu a fost descoperit pana acum decat in produsele comercializate de McDonald’s in Statele Unite.

Citeste si:  Ministrul Titus Corlăţean participă miercuri la o reuniune extraordinară la Bruxelles pe tema situaţiei din Egipt

Alte doua lanturi de fast-food de renume din America, Burger King si Taco Bell, au renuntat la a mai utiliza hidratul de amoniu in producerea hamburgerilor.

Citește și
3 Comentarii
 1. ukbfaksjbf spune

  Nu e o chestiune ok. Numai cand au fost prinsi cu mata in sac ei renunta la substante periculoase. Ar trebui sa le inchida afacerea pentru vanzare de produse periculoase atatia ani. Cainii nu conteaza? Mancarea lor are voie sa contina asa ceva.

 2. simpaticul spune

  Asa s a intamplat si cu tigarile ,au fost prinsi cu o substanta care dadea dependenta,si ce s-a intamplat,au primit o mica amenda,si acum vand bine merci.

  Asta este ,sunt COLOSI

 3. ukbfaksjbf spune

  Colosii pot fi daramati. Pur si simplu trebuie sa existe unitate. Ei nu rezista fara noi. Vor sa fie pe piata trebuie sa se schimbe. Atat de simplu e.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata