Adriana Săftoiu (PNL) şi-a dat demisia din Parlament

Deputatul Partidului Naţional Liberal (PNL) Adriana Săftoiu şi-a dat demisia din Parlament, dar spune că nu va părăsi formaţiunea.

„Mi-am depus ieri (n.r.- luni) demisia la Secretariatul General al Camerei Deputaţilor. În şedinţa pe care am avut-o luni, în cadrul partidului, s-a reluat propunerea pe care liberalii au făcut-o încă de săptămâna trecută şi anume de a ne depune demisia cu toţii pentru ca USL să-şi atingă obiectivul – declanşarea alegerilor anticipate. S-a reluat şi votul. Dintre toţi eu am optat pentru această variantă”, a declarat Adriana Săftoiu.

Ea a afirmat că demisia „nu este un act colectiv, ci unul unilateral” şi a arătat că şi-a păstrat poziţia exprimată acum o săptămână, când şi-a anunţat intenţia de a demisiona din Parlament.

Adriana Săftoiu a mai spus că nu va părăsi partidul şi va rămâne membru PNL.

Secretarul general al Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu, a confirmat demisia deputatului liberal, document care a ajuns marţi la biroul lui.

Demisia urmează să fie anunţată în prima şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor, care trebuie să aibă loc miercuri, când începe o nouă sesiune parlamentară.

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.