Emil Boc: PDL poate recupera procentele pierdute pentru că oamenii nu văd în USL principala alternativă

Preşedintele PDL, Emil Boc a afirmat, luni (30 ianuarie 2012) seara, la TVR, că democrat-liberalii, deşi au scăzut în sondaje, au o şansă de a recupera procentele pierdute deoarece oamenii nu văd în USL „principala alternativă” la actuala guvernare.

„Sunt convins că PDL va recupera din procentele pierdute, ca urmare a măsurilor grele, dar necesare, pe care le-a luat şi depinde tot de noi, de partid, cât de mare să fie această recuperare. Eu cred că va fi una consistentă. Spun cu mare încredere că actuala coaliţie va fi aceea care va continua guvernarea şi după 2012. (…) Cu mine într-o formă sau alta e mai puţin important. Important e ca partidul să-şi recupereze procentele pe care le merită pentru că a luat măsurile necesare la momentul potrivit”, a declarat Emil Boc.

El a explicat şi motivul pentru care consideră că există şanse ca PDL să recupereze procentele pierdute. „USL nu a crescut spectaculos pentru că oamenii nu-i văd ca principala alternativă în România. De aceea, PDL şi coaliţia au încă o cale deschisă să recupereze, dar nu cu populisme”, a arătat liderul democrat-liberalilor.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.