Guvern: Semnarea de către România a acordului ACTA nu echivalează cu intrarea sa în vigoare

1

Semnarea de către România a Acordului multilateral antipiraterie – ACTA nu echivalează cu intrarea sa în vigoare, a precizat luni (30 ianuarie 2012) purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

„Semnarea de către România a acestui acord nu echivalează cu intrarea sa în vigoare, este doar o etapă, acordul va intra în vigoare în România după ce vor fi parcurse mai multe etape procedurale. Cronologic, trebuie ca Parlamentul European să-şi dea avizul conform, acest lucru estimăm că se va întâmpla undeva în vară, după aceea vor începe şi procedurile de ratificare a acestui acord în parlamentele naţionale”, a declarat luni, la Palatul Victoria, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. mafalda spune

    CAT DE TALAMB SA FII SA SPUNA ‘Semnarea de către România a acestui acord nu echivalează cu intrarea sa în vigoare’….CAT??????????CAT////…PAI ATUNCI TREBUIE SA FII CRETIN LA CAP SA FACI CEVA CE NU TREBUIE; DE CE SA SEMNEZI CEVA CE NU RESPECTI????…DE CE UN HOIMANA DIN GUVERN SA-SI PIARDA TIMPUL SA MEARGA SA SEMNEZE UN ACT, PE CAND AR PUTEA SA MEARGA IN TERITORIU SI SA-L AVERTIZEZE PE ORGANIZATORUL BOC CE SE INTAMPLA IN TARA????………CAT DE PROST????CAT????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.