VIDEO: Pe cerul New York-ului au apărut oameni care zboară!

– Cetăţenii New York-ului au avut parte de o surpriză zilele trecute: deasupra podurilor din oraş au putut fi observate câteva obiecte zburătoare neobişnuite, ce păreau a fi… oameni.

Inedita apariţie a fost realizată cu ajutorul a trei avioane de jucărie, controlate cu ajutorul telecomenzilor pe bază de unde radio. Aceste avioane au fost deghizate în mod inteligent pentru a crea iluzia unor oameni care zboară precum celebrul super-erou Superman, arată TechCrunch.

Evenimentul este parte a unei campanii de promovare a filmului Chronicle, ce urmează să fie lansat în cursul acestui an. Michael Krivicka, unul dintre creatorii acestui eveniment, a explicat ideea care a stat la baza sa:

„Deoarece personajele principale ale filmului au capacitatea de a zbura, ne-am gândit să promovăm pelicula cu ajutorul unor «oameni zburători» care să fie observaţi de publicul din New York. Am reuşit să realizăm această iluzie cu ajutorul a 3 avioane de jucărie deghizate în oameni ce au zburat deasupra unor zone alese din New York şi New Jersey”.

Iată clipul video în care este surprins ineditul zbor al celor 3 „oameni” pe cerul New York-ului:

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.