EUR
4,84 RON
(-0.04%)
USD
4,30 RON
(-0.35%)
GBP
5,37 RON
(-0.02%)
CHF
4,55 RON
(-0.12%)
BGN
2,47 RON
(+0.02%)
BYN
1,77 RON
(+0.17%)
CAD
3,17 RON
(-0.35%)
RSD
0,04 RON
(+0.01%)
AUD
2,99 RON
(-0.29%)
JPY
0,04 RON
(-0.39%)
CZK
0,18 RON
(+0.23%)
INR
0,06 RON
(-0.32%)

Demis Roussos va concerta în patru oraşe din ţară în luna aprilie

Cântăreţul Demis Roussos revine în luna aprilie în România pentru un turneu naţional care va cuprinde oraşele Timişoara, Sibiu, Braşov şi Iaşi.

Potrivit unui comunicat al Project Events, turneul va începe pe 1 aprilie la Timişoara, în Sala Olimpia, va continua pe 3 aprilie, la Sala Sporturilor din Iaşi, pe 5 aprilie la Sala Sporturilor din Sibiu şi se va încheia pe 7 aprilie cu un concert susţinut la Patinoarul Olimpic din Braşov.

Pentru acest turneu Demis Roussos pregăteşte un spectacol cu multe surprize şi piese pe care în ultimul timp nu le-a mai interpretat în concerte, potrivit organizatorilor.

Artistul îşi va încânta fanii cu melodiile care l-au transformat în idol pentru mai multe generaţii, dintre care nu vor lipsi „Dinata Dinata”, „Goodbye my love goodbye!” ori „My friend the wind”.

Pentru spectacolele din cadrul turneului naţional Demis Roussos, biletele se vor putea achiziţiona începând de miercuri, 1 februarie. Acestea se vor găsi în reţeaua biletoo.ro, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor şi online pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro şi myticket.ro. Acestea vor putea fi achiziţionate şi din cele patru oraşe în care Demis Roussos va susţine concerte.

Demis Roussos, pe numele său real Artemios Ventouris Roussos, este un cântăreţ de origine greacă, ce s-a făcut cunoscut prin vocea sa dramatică, inconfundabilă – o voce de operă.

De-a lungul carierei ce depăşeşte patru decenii, Demis Roussos s-a afirmat ca imagine populară la nivel mondial.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără ”Goodbye My Love Goodbye”, „My Friend the Wind”, „Zorba”, „Forever and Ever”, „Someday”, „Lovely Lady of Arcadia”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata