EUR
4,76 RON
(-0.15%)
USD
4,19 RON
(+0.03%)
GBP
5,46 RON
(-0.24%)
CHF
4,19 RON
(-0.26%)
AUD
3,00 RON
(-0.44%)
CAD
3,18 RON
(-0.63%)
BGN
2,43 RON
(-0.12%)
RUB
0,06 RON
(-0.62%)
ZAR
0,30 RON
(-0.56%)
BRL
1,13 RON
(+0.12%)
CNY
0,62 RON
(-0.57%)
INR
0,06 RON
(-0.24%)

Eugen Nicolicea: Rog Opoziţia să-şi întrerupă protestul pentru a vota impozitarea averilor mari

0

Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a făcut, miercuri, apel la Opoziţie să-şi întrerupă protestul pentru a vota proiectul de lege privind taxa de solidaritate care presupune impozitarea averilor mari.

„Această formă de manifestare a Opoziţiei (…) se întrerupe în anumite situaţii pentru votarea anumitor hotărâri. (…) Fac apel la Opoziţie şi îi rog să întrerupă acest protest şi pentru un punct care va fi foarte folositor şi celor din piaţă, anume votarea taxei de solidaritate, adică impozitarea averilor mari, pentru că avem nevoie urgentă de bani pentru mărirea pensiilor şi salariilor„, a declarat Nicolicea.

Acesta s-a adresat parlamentarilor Opoziţiei, spunând că prin acest gest vor arăta că demersul lor este unul pentru oameni şi nu o acţiune politicianistă.

„Altfel, acest demers nu este un protest pentru oamenii din piaţă, ci este doar unul politicianist şi încep să cred – dacă nu se va întâmpla ceea ce am solicitat cu bună credinţă – că este făcut doar să acopere aventura (…) pe care au făcut-o cei de la PNL, deşi în mod realist grupul PSD a spus că demisia în bloc nu duce la alegeri anticipate. Acum, ca să acopere acea aventură (…) şi observând că acea sumă forfetară şi mijloacele din teritoriu vor fi folosite acum la o campanie electorală pornită din timp, rămâne să optaţi dumneavoastră şi să dovediţi populaţiei că faceţi un gest pentru oameni şi nu un gest politicianist în interesul dumneavoastră„, a conchis Nicolicea.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.