Premierul Emil Boc: Nu putem promite astăzi majorări de salarii şi pensii

Premierul Emil Boc a declarat marţi (31 ianuarie 2012) că nu poate promite astăzi majorări de salarii şi pensii pentru că nu au acoperire în economie, el subliniind că trebuie consolidată creşterea economică din 2011 care se conturează „la peste 2%, aproape 2,5%”.

„Am spus foarte clar – nu putem promite majorări de salarii şi pensii. Trebuie să spunem că avem un bun pe care l-am câştigat, că ceea ce am realizat ca şi stabilitate vom avea, iată, în 2011, se conturează o creştere de peste 2%, aproape 2,5%, ca urmare a faptului că am făcut ce a trebuit pentru ţară nu ce ne-a plăcut. „

„Vrem să consolidăm şi în 2012 această creştere economică în sensul de a nu ajunge la recesiune, iar asta nu se poate face până când nu îţi menţii linia responsabilităţii. Dacă revii la măsuri populiste şi împarţi iar bani cum s-au împărţit în 2007 şi în 2008 fără să ai acoperire în economie tot românii plătesc, iar eu cred că, după aceşti doi ani, politicienii nu îşi mai pot permite să vină cu măsuri iresponsabile.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.