Rihanna a plătit 120.000 de euro pentru un tablou cu Marilyn Monroe din cristale

0

Se pare că Rihannei îi place tot ce străluceşte şi, pentru că nu mai ştie ce să facă cu banii, a comandat o imensă operă de artă din cristale, care o înfăţişează pe Marilyn Monroe, idolul său. The Sun scrie că Rihanna a comandat acum patru luni un tablou gigant cu actriţa sex simbol.

Nu o simplă pictură, ci o adevărată operă de artă, care a necesitat o muncă de patru luni. Atât i-a trebuit autoarei sale, artista britanică Claire Milner, să creeze din 65.000 de cristale Swarovski faţa idolului de neuitat al celei de-a şaptea arte.

Artista, care a realizat deja creaţii asemănătoare – Elvis Presley şi David Beckham – a declarat în The Sun: „Am încercat să arăt latura strălucitoare a vieţii publice şi, în acelaşi timp, tristeţea din ochii lui Marilyn.”

Claire Milner nu s-a întâlnit personal cu Rihanna: „Pentru că este celebră, totul s-a realizat prin decoratorii ei, care mi-au spus apoi că Rihannei i-a plăcut foarte mult.”

Tabloul, care cântăreşte 82 kg, a costat-o pe cântăreaţă aproape 120.000 de euro, la care s-a adăugat o sumă destul de mare pentru transportul la somptuoasa ei proprietate din Beverly Hills.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.