CFR Călători: 39 de trenuri sunt anulate, secţia Urziceni – Slobozia este închisă

Un număr de 39 de trenuri au fost anulate pentru a facilita intervenţia echipelor de deszăpezire şi fluidizarea circulaţiei feroviare, a anunţat, vineri, Adrian Vlaicu, consilier la CFR Călători, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, în prezent, doar secţia Urziceni – Slobozia este închisă, aici acţionându-se cu utilaje de deszăpezire. „Mai sunt alte zece secţii pe care sunt anulate 39 de trenuri pentru a facilita intervenţia echipelor de deszăpezire şi fluidizarea circulaţiei feroviare”, a adăugat Vlaicu.

Cele zece secţii sunt: Urziceni – Făurei, Urziceni – Ploieşti Sud, Făurei – Tecuci, Tecuci – Mărăşeşti, Tecuci – Bârlad – Fălciu, Olteniţa – Bucureşti Obor, Megidia – Tulcea, Medgidia – Negru Vodă, Călăraşi – Ciulniţa, Constanţa – Mangalia.

Consilierul a mai precizat că 148 de utilaje sunt pregătite pentru intervenţie sau chiar acţionează în acest moment. „Numărul total de utilaje este de circa 148. Toate sunt pregătite sau chiar lucrează pentru menţinerea în stare de funcţiune a întregii reţele feroviare. În funcţie de evoluţia condiţiilor atmosferice, se vor face adaptări ale traficului feroviar astfel încât să se menţină în stare de funcţiune şi să se menţină legăturile între toate oraşele ţării”, a subliniat reprezentantul CFR Călători.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.