EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(-0.1%)
GBP
5,52 RON
(+0.79%)
CHF
4,20 RON
(-0.2%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
BGN
2,43 RON
(-0.06%)
RUB
0,07 RON
(-0.2%)
ZAR
0,29 RON
(-0.03%)
BRL
1,11 RON
(+0.25%)
CNY
0,63 RON
(-0.36%)
INR
0,06 RON
(-0.34%)

Teo Trandafir şi-a dat demisia din Parlament

0

Deputatul PDL Teodora Trandafir şi-a dat demisia din Parlament, invocând pentru gestul său motive de altă natură decât politice, a declarat, vineri(03 februarie 2012), liderul deputaţilor democrat-liberali, Mircea Toader.

„Ştiam că îşi dă demisia, am văzut demisia, discutasem înainte. Astăzi (n.r. vineri) şi-a depus demisia la Secretariatul General al Camerei. Gestul său este fundamentat pe boala pe care a avut-o. Va face o declaraţie în Parlament, demisia sa nu are nicio legătură cu zona politică. Din ce am discutat, practic, timpul pe care îl mai are îl dedică profesiei. Declaraţia o să fie ca atare în Parlament”, a precizat Mircea Toader.

Liderul deputaţilor PDL a arătat că, practic, de un an şi jumătate „ea nu a mai venit în Parlament, ca o persoană care nu mai este parlamentar”.

Toader a mai precizat că demisia colegei sale va deveni efectivă în momentul în care va fi anunţată în plenul Camerei.

„Întâi se discută în Biroul permanent, se ia act, după care se prezintă în plen şi, sigur, poate să spună: „mi-am dat demisia fără motivaţie” sau dă o motivaţie. Logic trebuie să dea o motivaţie. Eu nu ştiu discursul ei, nu pot să ştiu ce gândeşte, dar e clar, dacă atâta perioadă de timp nu a mai fost în Parlament nu cred că mai are dorinţa de a fi parlamentar. Cred că se întoarce la profesia pe care a avut-o. Îi doresc succes şi, repet, nu are nicio conotaţie legată de Partidul Democrat Liberal sau altă conotaţie politică”, a mai declarat liderul deputaţilor PDL.

Teodora Trandafir a candidat în aprilie 2010 pentru fotoliul de deputat în Colegiul 19 din Capitală, având-o ca şi contracandidat pe Liliana Mincă (PSD +PC). Locul de deputat în acest colegiu a rămas vacant după demisia Danielei Popa.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.