EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(0%)
RUB
0,06 RON
(0%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

300 de angajaţi ai MAI care au efectuat misiuni în perioada de vreme nefavorabilă sunt internaţi în spital

0

Un număr de 300 de angajaţi ai MAI care au efectuat misiuni în perioada de vreme nefavorabilă sunt internaţi în spital, a anunţat, luni (06 februarie 2012), într-o conferinţă de presă, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

„Vreau să îi felicit şi să le apreciez activitatea celor care au fost în toată această perioadă în misiune”.

„Ştiu că nu este uşor, ştiu că mai trebuie să strângem puţin din dinţi, aproximativ două, trei zile, în momentul de faţă vă pot spune că doar din aparatul MAI, mă refer la poliţişti, poliţişti de frontieră, pompieri şi jandarmi, avem 300 de persoane internate în spital datorită misiunilor în care au fost angrenaţi aceşti ofiţeri şi subofiţeri. Nu este uşor să stai în stradă, în plin câmp, atunci când condiţiile meteo sunt foarte vitrege, dar apreciez profesionalismul lor„, a declarat Traian Igaş.

El a precizat că, în prezent, sunt în misiune 3.725 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi alţi angajaţi ai MAI, cu 1.283 de autospeciale şi autoturisme.

„Mâine, undeva probabil la orele prânzului, în funcţie şi de evoluţia vremii de peste noapte, vom avea din nou o videoconferinţă cu prefecţii. În continuare, vom ţine legătura cu toate prefecturile pe timpul nopţii în legătură cu situaţia din fiecare judeţ”, a informat Igaş.

Ministrul a spus că luni s-a reuşit ridicarea de la sol şi a elicopterelor din Bucureşti. „Practic trei misiuni din patru au fost duse la bun sfârşit şi e un lucru bun, iar în acest sens să sperăm că şi mâine putem să ne bazăm pe aceste elicoptere, vorbesc doar la nivelul municipiului Bucureşti, sigur că ne bazăm şi pe cele din ţară – Arad, Târgu Mureş şi Iaşi şi în toate aceste zile aceste elicoptere au funcţionat la capacitate„, a adăugat Igaş.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.