ANAT: Reduceri de până la 30% la hotelurile de 2-5 stele, prin Programul „Înscrieri timpurii de vară”

Iubitorii de mare şi de munte pot beneficia de reduceri de până la 30% la hotelurile de 2-5 stele de pe litoralul Mării Negre, dar şi din staţiunile montane, prin intermediul celei de-a patra ediţii a Programului „Înscrieri timpurii de vară”, lansat pe 28 ianuarie de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) din România, se arată într-un comunicat remis marţi, 7 februarie.

‘De reducerile de preţ de până la 30% beneficiază turiştii care aleg să achiziţioneze de la agenţiile de turism membre ANAT un pachet de servicii turistice pe care să-l achite integral în perioada 1 februarie – 31 martie 2012, sejurul propriu-zis urmând să aibă loc în intervalul mai – septembrie 2012. În ofertă sunt cuprinse hoteluri şi unităţi de cazare de la 2 la 5 stele, aflate pe litoralul Marii Negre, în staţiunile montane, balneare şi de agroturism, precum şi în Delta Dunării’, se menţionează în comunicatul citat.

‘Marea noutate a ediţiei 2012 este faptul că tarifele din programele aferente Campaniei „Vacanţa în ţara mea” vor fi extinse şi către agenţiile ANAT din Republica Moldova, deci vor fi valabile şi pentru turiştii moldoveni, prin Protocolul semnat la 08 decembrie 2011. În ceea ce priveşte Programul „Înscrieri timpurii de vară”, ne aşteptăm ca în acest an să înregistrăm creşteri faţă de anii anteriori’, a declarat Corina Martin, preşedintele ANAT.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.