Claudia Boghicevici va fi propusă pentru funcţia de ministru al Muncii

Claudia Boghicevici este propunerea PDL pentru a prelua portofoliul Muncii, au declarat marţi oficiali din Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Claudia Boghicevici, vehiculată pentru a o înlocui pe Sulfina Barbu la conducerea Ministerului Muncii, este cunoscută specialiştilor din domeniul asistenţei sociale şi membrilor Camerei Deputaţilor.

Deputat PDL, Claudia Boghicevici este specialist în domeniul asistenţei sociale şi, din septembrie 2010, vicepreşedinte al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaţilor.

În perioada 2007-2009 a fost lector universitar la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad, specializarea asistenţă socială, iar anterior a deţinut diverse funcţii în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Drepturilor Copilului Arad, inclusiv cea de director general adjunct.

Din 2004 este doctorand la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Ştiinţe Economice. În perioada 2007-2009 a fost lector universitar la Universitatea de Vest ‘Vasile Goldiş’ Arad, specializarea asistenţă socială.

În calitate de deputat, Claudia Boghicevici a iniţiat 40 de propuneri legislative, iar la capitolul ‘întrebări şi interpelări’, site-ul Camerei Deputaţilor marchează 11 asemenea acţiuni.

Citește și
1 Comentariu
  1. alina spune

    felicitari tarii ca a mai nascut si pastrat si astfel de oameni..felicitari doamna ministru

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.