Demi Moore, din nou internată într-un centru de dezintoxicare

Demi Moore a lăsat în urmă viaţa trepidantă de la Hollywood şi face din nou o cură de dezintoxicare. Semnalul de alarmă a fost tras la sfârşitul lui ianuarie, când actriţa s-a simţit rău, scrie Voici.

Foarte slabă încă de acum câteva luni, aşa cum o arată ultimele ei apariţii publice, Demi Moore nu a vrut să facă cură de dezintoxicare. Totuşi, potrivit E! Online, vedeta americană s-a internat la Circle Lodge din Sundance, centru de dezintoxicare din Utah.

„Ştie că se află într-o situaţie gravă şi că are nevoie de ajutor. Dezintoxicarea este singurul lucru pe care-l poate face acum”, a declarat un apropiat al ei site-ului american. „Este complet izolată şi vorbeşte doar cu câteva persoane”, a adăugat sursa. Alte actriţe care au trecut prin centrul de dezintoxicare sunt Lindsay Lohan, Eva Mendes şi Mary-Kate Olsen.

De la despărţirea de Ashton Kutcher, Demi Moore trece printr-o perioadă dificilă. La sfârşitul lunii trecute s-a simţit rău şi a trebuit să fie internată la spital. O sursă a declarat atunci US Magazine: „Toţi credeau că o să moară. A fost îngrozitor.”

Până când Demi Moore îşi va reveni, Bruce Willis se va ocupa de copii. El a organizat chiar o petrecere pentru cei 18 ani ai uneia din fete, Tallulah, la vila sa din Beverly Hills.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.