Doctorul Murray stă în aceeaşi celulă cu fostul cumnat al lui Michael Jackson

Doctorul Conrad Murray, condamnat pentru uciderea din culpă a lui Michael Jackson, împarte celula cu un bărbat care l-a cunoscut foarte bine pe fostul rege al muzicii pop: este fostul soţ al cântăreţei Janet Jackson, informează 7sur7.be.

Să fie o simplă coincidenţă sau personalul închisorii din Los Angeles s-a distrat punându-i în aceeaşi celulă pe cei doi deţinuţi? Este întrebarea care se pune astăzi, când s-a aflat că Murray stă în celulă cu James DeBarge, fostul cumnat al lui Michael Jackson. Deoarece în închisoare se află peste 4.000 de deţinuţi, „întâlnirea” este de-a dreptul insolită.

James DeBarge este fostul solist al grupului El DeBarge, dar mai ales fostul soţ al lui Janet Jackson, sora mai mică a regelui muzicii pop. Acesta este închis pentru comiterea de violenţe cu o armă mortală şi deţinere de droguri, scrie TMZ.

Tocmai în celula în care este „cazat” DeBarge a fost trimis şi dr Murray, acuzat că i-a administrat lui Michael Jackson doza mortală de propofol. Este o decizie cu care cântăreţul James DeBarge se împacă greu, potrivit avocaţilor săi.

Fosta vedetă spune că traiul în aceeaşi celulă cu asasinul celui pe care-l considera fratele lui este o experienţă tulburătoare pentru el.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.