Intrarea în Bulgaria a TIR-urilor dinspre ţara noastră – oprită în toate punctele de frontieră

Intrarea în Bulgaria pentru vehicule cu masă maximă autorizată mai mare de zece tone este oprită în toate punctele de trecere a frontierei româno-bulgare, din cauza condiţiilor meteorologice, a afirmat, marţi, 7 februarie, Fabian Bădilă, şeful Biroului de Presă al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Potrivit acestuia, autorităţile bulgare au mai închis, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, o serie de căi de comunicaţie din judeţele Ruse, Răzgrad, Silistra şi Târgovishte, pentru toate categoriile de autovehicule.

Fabian Bădilă a precizat că TIR-urile conduse de cetăţeni bulgari vor putea intra în Bulgaria, însă vor fi oprite în parcările special amenajate în vecinătatea punctelor de trecere a frontierei (PTF).

Bădilă a menţionat că intrarea în Bulgaria a TIR-urilor conduse de cetăţeni de altă naţionalitate este oprită, iar aceste vehicule vor staţiona în România, în parcările din zona punctelor de trecere a frontierei.

Şeful Biroului de Presă al IGPF a anunţat că PTF Giurgiu şi Bechet sunt închise pentru toate mijloacele de transport.
„În PTF Siret, la graniţa cu Ucraina, e restricţionat traficul pe sensul de intrare în România pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone”, a adăugat Bădilă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.